Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

7 подій, які не змусять вас нудьгувати цієї зими .

Цієї суботи в Києві пройде Кото-Ярмарок, де можна буде безплатно забрати котика додому. Цього ж дня відбудеться відкриття Центру Адопції тварин на вулиці Дмитрівській, 39, де і відбудеться ярмарок.

Коли: 23 грудня з 11:00 до 19:00

Де: вулиця Дмитрівська, 39

Кращі треки вашої юності. За діджейським пультом: хіп-хоп майстер Very The Jerry, DJ Automat і Микола Макєєв. Гостей чекають в образі кумира з 90-х або нульових.

Коли: 23 грудня, початок о 22:00

Де: Port Creative Hub

Цього разу кіноманів побалують такими фільмами: «Патерсон», «Лев» і «Франц». У вартість вхідного квитка входять чай, кава, печиво, тости з джемом. Фільми для показу надані Arthouse Traffic.

Коли: 23 грудня, початок о 23:00

Де: Циферблат

Святкові вистави та інтерактиви розпочнуться о 13:00 на Софійській площі. О 17:00 вас чекає конкурс різдвяних колядок, а о 17:00 початок святкового концерту.

Коли: 24 грудня

Де: Софійська площа

вечір передноворічного відкритого принтування!

Ми приготували цілий ящик гліттерних фігурок, щоби запечатати гору ваших старих і нових, повсякденних і святкових, інтимних і не дуже речей. Беріть усе, що вважаєте за потрібне й гоу до нас!

У цей вечір під новорічні хіти старих років, ми розповімо про техніку термопереносу, пригостимо пуншем, подаруємо новорічні кульки й разом створимо ваш блискучий новорічний образ! Приходьте обов’язково, буде весело!

Важливо не забути:
1. Додати захід у свій календар нагадувань.
2. Підготувати і взяти із собою одяг.
3. Привести друга або прийти всією сім’єю.
4. І не забути підписатися на івент

З усіх питань звертайтеся за тел. 095 5104613 Станіслав

Коли: 24 грудня, початок о 17:00

Де: Izone

Вечірка сподобається всім фанатам «Зоряних воєн», адже буде можливість побути улюбленим персонажем. Вам треба буде вибрати собі образ і подати заявку тут

Коли: 24 грудня, початок о 18:00

Де: Арт-хаб, вулиця Богдана-Хмельницького, 8/16

Фільм 1946 року знятий за книгою» найбільший подарунок «Філіпа Ван Дорен Стерна. Головний герой Джордж Бейлі, житель невеликого містечка, засмучений незліченними проблемами й боргами. Напередодні Різдва ангели на небесах обговорюють його історію і вирішують допомогти. Чарівна новорічна історія.

Коли: 25 грудня, початок о 19:30

Де: Кінопанорама

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.