Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Події цього вікенду в Києві

Оновлено

Зима не час нудьгувати! Особливо з підбіркою цікавих івентів .

Різдвяне печиво, ароматичні свічки, hand made прикраси, дерев’яні іграшки для ялинки, оригінальні зимові композиції, Святкові солодощі – усе це ви знайдете на ярмарку «черевичок святого Миколая».

Коли: 15-17 грудня

Де: Український дім

З 13 по 27 грудня в Києві пройде фестиваль нового британського кіно. У ці дні покажуть 6 фільмів, серед них призери Канн, фестивальні хіти і фаворити британських премій. З розкладом ви можете ознайомитися тут.

Коли: до 27 грудня

Де: кінотеатр Київ

У ніч із суботи на неділю кіномани зможуть подивитися три фільми з Венсаном Касселем у головній ролі. У програмі: «Мій король», «Страшні казки», «Це всього лише кінець світу». У вартість квитка входить чай, кава, печиво й тости з джемом.

Коли: 16 грудня, початок о 23:00

Де: Циферблат

Це регулярний Всеукраїнський зліт колекціонерів вінілових платівок, платформа для спілкування аудіофілів і просто цінителів музики. На Гостей чекають оригінальні вінілові платівки різних років, нові видання, меморабілія, музична література та аксесуари, консультації фахівців з аудіотехніки.

Коли: 17 грудня, початок о 10:00

ДеSentrum

У рамках фестивалю на Співочому полі відкриється виставка квіткових композицій із льоду. Також тут покажуть різноманітні фігури, зроблені зі снігу. На території виставки облаштують кілька снігових гірок. Окремо зроблять дитячі гірки – висотою 30 метрів, і для дорослих (70 метрів).

Також у рамках фестивалю працюватиме контактний зоопарк. Тут відвідувачів чекатимуть цуценята порід самоїд, хаскі, лайка й маламут.

Коли: 15 грудня – 30 січня, з 09:00 до 21:00

ДеСпівоче поле.

Відкриття новорічного фестивалю відбудеться 19 грудня. Ви побачите ошатну ялинку, зможете погуляти вздовж будок із їжею й сувенірами, а також зробити фото у фотозонах. 19 грудня стартує масштабне святкування Нового року. Тема фестивалю цього року – неонові вогні.

Коли: 19 грудня, початок о 19:00

Де: Софійська площа

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.