Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активні вихідні в Києві

Оновлено

Підбірка івентів, щоби ви не нудьгували .

Декаданс і трохи містики чекають глядачів у Театрі розкольників, який запрошує киян 13 січня на «Срібний вечір». Будуть вірші й особлива атмосфера кінця 19 століття.

Коли: 13 січня, початок о 17:00

Де: вулиця Червоноткацька, 27А

KOZA – це святковий альтернативний маршрут культурними ініціативами Подолу: Port creative hub, Izone та ізоляція, Bursa gallery, Dymchuk gallery, Ya Gallery. І це не тільки серія культурних подій, а і квест. Перші три людини, які пройдуть весь маршрут і побувають на всіх 5 локаціях, отримають ексклюзивні призи від подільських галерей. З програмою маршруту можна ознайомитися тут.

Коли: 13 січня, початок о 12:00

Де: Поділ

На честь дня народження Девіда Боуї, який мав святкувати 71-річчя 8 січня, «Алхімік» влаштував тиждень вечірок, присвячений цьому культовому музиканту. Щовечора тут можна буде послухати хіти з різних альбомів Боуї, а при бажанні і фінансової можливості – пропустити по коктейлю.

Подія вFacebook

Коли: 7-13 січня

Де: Alchemist Bar, ул. Шота Руставелі, 12

Це україно-татарський живописець, чиї роботи зберігаються в колекціях у Німеччині, Франції, Канаді, Угорщині, Ізраїлі, Австрії, Латвії та інших країнах. На цій виставці в Києві представлені його Вибрані твори в стилі ню.

Коли: до 20 січня, 11:00-19:00

Де: «Золотий Перетин», вул. Леоніда Первомайського, 4

Перша подія із серії ембіент-концертів, на яких можна буде почути весь спектр напрямків сучасної електронної музики. Відкриють проєкт артисти Kayak, NFNR, Kingbirdс із лайвами й діджейс-сетами.

Коли: 13 січня, 20:00

Де: «Дім», вул. Сагайдачного, 10/5

«Птахи і квіти» – це жанр зображення дикої природи в китайському мистецтві. Однак на виставці не побачити ні квітів, ні птахів. Для свого нового проєкту Дар’я Кольцова створила керамічні скульптури та колажі з ксерокопій власного тіла. У них автор розмірковує про свободу та її обмеження.

Коли: до 20 січня, 14:00-20:00

Де: Port creative hub, ул. Набережно-Хрещатицька, 10А

Столичних кіноманів чекає сама чарівна історія про справжню дружбу, сміливість і магію. У програмі: «Гаррі Поттер і філософський камінь», «Гаррі Поттер і таємна кімната», «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану».

Коли: 13 січня, початок о 23:00

Де: Циферблат

Photo: Yukai Du

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.