Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві. Що робити?

Оновлено

Не знаєш, чим зайнятися? Тоді наша Підбірка класних івентів саме для тебе! 

У цю ніч кіноманів побалують фільмами братів Коен: «Всередині Льюїна Девіса», «Фарго», «Париж, я люблю тебе».

Коли: 20 січня, початок о 23:00

ДеЦиферблат

Дебати будуть проходити тільки англійською й тільки на актуальні теми. Це відмінна можливість підтягнути мову й познайомитися з новими людьми.

У 2013 році хітом знаменитого Музею Вікторії та Альберта в Лондоні став проєкт David Bowie is, присвячений легендарному рок-музиканту. Тоді музей поставив рекорд відвідуваності: тільки в Лондоні виставку змогли подивитися 312 000 чоловік, а потім вона вирушила в турне, і побувала в Болоньї, Барселоні, Токіо та інших містах. На виставці зібрані рукописи, костюми, фотографії та реквізит із виступів Девіда Боуї. Даний фільм був знятий у Лондоні у 2013 році про те, як готувалася виставка.

Коли: 21 січня, початок о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Щоб пройти цей квест, недостатньо просто їздити на роботу на метро. Потрібно дійсно знати й любити метрополітен. Але є прекрасна можливість перевірити свої знання. Яскраві фото, маса емоцій і вражень гарантовані.

Коли: 21 січня, початок об 11:45

Де: парк імені Шевченка

 

Скульптор Юрій Мусатов каже, що вершини його керамічних гір – це досягнення, які створюють гірський хребет – знання і вміння, отримані протягом життя. До експозиції увійшли роботи, створені за останній рік в Україні та в Південній Кореї.

Коли: до 27 січня

Де: Shcherbenko Art Centre, ул. Михайлівська, 22В

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.