Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як податися на сколаршип?

Оновлено

Анотації, роботи, проєкти… низка заявок на AIDS2018 написана і віднімана. А що далі? Настав час подавати заявку на стипендію, адже це – половина гарантії вашої участі на наступній Міжнародній конференції. Як же це зробити?

У першу чергу необхідно створити профіль на сайті Конференції.

Після цього в розділі C onf erence profile потрібно знайти секцію Scholarships .

Після того як ви виберете потрібну вам опцію, відкриється сама заявка на стипендію.  Особливу увагу необхідно приділити секції Motivation, адже вона – головний критерій того, кому видаватиметься стипендія.  У секції Мотивації всього два питання:

  • Why do you want to attend AIDS 2018? (Чому б ви хотіли відвідати AIDS2018?)
  • Please describe how your participation in the conference would benefit your organization and/or community? (Опишіть як участь у конференції вплине на вашу організацію / спільноту?)

Ваш мотиваційний лист повинен містити конкретні факти. У багатьох знаменитих письменників (наприклад, у Чака Паланіка й Ернеста Хемінгуея) була стратегія «Show, don't tell» (в дослівному перекладі «Не говори – показуй»). І хоч мотиваційний лист далеко не художній твір, ця стратегія застосовна як ніколи.

Конференція цікава і важлива тисячам людей по всьому світу. Але чому стипендію повинні отримати саме ви?

Структура, яка б цілком підійшла: «Для мене важливо відвідати конференцію, тому що там я можу взяти участь у Х, що допоможе мені отримати знання в У і допомогти розвитку мого проєкту Z. У свою чергу, проєкт Z вирішує проблему Q в регіоні J».

Важливо, щоби пропозиції були простими, а структура зрозумілою.

Подумайте, які ресурси Конференції ви б могли використовувати у своїй організації й у своєму місті. Можливо, це нетворкінг, щоби розширити ваш проєкт? А може це єдиний спосіб для вас висвітлити важливу тему на весь світ?

За статистикою минулої конференції з усіх, хто подавався на стипендію, фінансування отримало 12.5 % осіб. Пріоритет при видачі стипендії віддається людям із регіону, у якому проводиться конференція – для AIDS2018-Східна Європа й Центральна Азія), людям, які подали заявку в абстрактах або на глобальне село й тим, чия участь зможе вплинути на роботу спільнот регіону.

Не забувайте, що дедлайн подачі на грант уже зовсім скоро! Встигніть відправити заявку до 1 лютого 2018 року!

Photo: Yukai Du

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.