Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

Сподіваємося на тепло й будуємо плани! 6 крутих можливостей на цих вихідних. 

Картина «Дзеркало» – інтимний фільм режисера, у якому багато особистого я й почуттів, пов’язаних із близькими людьми (почуття невиконаного обов’язку, провини, докорів сумління).

Після фільму, традиційно, будуть багато говорити про кіно, режисера, акторів.

Коли: 31 березня, 17:30

Де: Літературно-меморіальний музей-квартира П.Г. Тичина

сама божевільна ніч – це ніч на перше квітня. Зустрінемо її з французькими комедіями!

22:30 – Париж босоніж (комедія, Франція, 2016, 85 хв)
У розмірене життя Фіони вривається прохання про допомогу: лист її 93-річної тітки Марти з Парижа. Фіона поспішає на виручку, але після прильоту з’ясовується, що Марта зникла. Фіону затягує ряд дивних подій, під час однієї з них вона знайомиться з Домініком, симпатичним волоцюгою, від якого, виявляється, не так просто відбутися.

00: 10-мамин синок (комедія, Франція, 2015, 100 хв)
режисер: Жюлі Дельпі
У ролях: Жюлі Дельпі, дані Бун, Вінсент Лакост, Карін Віар
фільм розповідає про Віолетту, яка дуже багато працює у світі моди й не знаходить часу на свою вже дорослу дитину. Несподівано вона закохується в комп’ютерника Жана-Рене. Однак її 19-річний син Лоло не в захваті від їхніх стосунків і вирішує позбутися коханого своєї матері.

2:00 – Фея (комедія, Франція, 2011, 105 хв)
Призи МКФ у Стокгольмі, номінація на головну премію «Сатурн»
До хлопцеві на ім’я Дом, який працює нічним сторожем у невеликому готелі, одного вечора приходить жінка, без чемодана й босоніж. Її звуть Фіона, вона представляється Будинку феєю й дозволяє йому загадати три бажання. Після цього вона виконує два бажання (Будинок просить собі скутер і довічне паливо до нього) і зникає. Але будинок, який встиг у неї закохатися, хоче повернути казкову Фіону і відправляється на її пошуки.

4:00 – кілер мимоволі (комедія, Франція, 2016, 110 хв)
Жак готовий на все, щоби заробити грошей. Навіть на пропозицію місцевого авторитета вбити його невірну дружину. Але є дві проблеми: Жан не вміє управлятися зі зброєю, а його нова дівчина працює в поліції…

Коли: 31 березня о 22:30

ДеКінопанорама

 Літлабзапрошує на презентацію першого в Україні видання про відомих українських жінок «Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків» – першогозбірника історій для дітей та підлітків про українських жінок…

Коли: 31 березня о 17:00

ДеМистецький Арсенал

За вікном весна, а значить – час планувати свій ідеальний літній відпочинок! Компанія STUDY.UA запрошує вас відвідати виставку мовних курсів Літо 2018.

На виставці будуть представлені літні освітні програми за кордоном і в Україні для школярів, студентів, молодих фахівців і всієї сім’ї. Вас чекають персональні консультації від представників зарубіжних шкіл та експертів освітньої компанії STUDY.UA. Тільки в цей день відвідувачі можуть скористатися спеціальними пропозиціями від мовних шкіл, а також забронювати програму прямо на виставці.

Дізнатися більше про захід і зареєструватися – https://goo.gl/ZYhRFu

Коли: 1 квітня, з 11:00 до 16:00.

Де: Hyatt Regency Kiev Hotel.

Фестиваль Французька весна в Україні цього року відкриється спільним франко-українським перформансом – Повітря. На Вас чекає унікальна подія, у якій поєдналися оригінальна музика французького композитора П’єра Тійу, постановка українського режисера Влада Троїцького, диригування Люксембурзького музиканта Гаста вальтзінга та виконання українських музикантів Dakh Daugthers, Nova Opera та Національного Президентського оркестру України.

Коли: 31 березня о 20:30

Де: Софійська площа

Назва виставки має подвійне значення: з одного боку, це риторичне питання, яке натякає на те, що людство, удосконалюючи способи самозахисту, давно перетнуло кордон здорового глузду; з іншого, назва передбачає пошук варіантів вирішення цієї ситуації, які можуть бути як позитивними, так і негативними. У рамках проєкту також відбудеться семінар для вчителів, лялькові вистави та майстер-клас для українських художників.

Коли: з 29 березня до 14 квітня

Де:  IZONE

Illustration: Yukai Du

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.