Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний квітень

Оновлено

Знайди можливість собі до душі .

Хлопцідають гранти художникам і діячам культури на поїздки в Європу й за її межі, щоб у молодих людей була можливість обмінятися досвідом і подивитися на роботу в організаціях, пов’язаних із культурою.

Дедлайну немає!

Разом із програмою «Host Family» ти можеш прийняти в себе вдома волонтера AIESEC з будь-якої частини світу, який буде працювати в соціальному проєкті у твоєму місті.

Це не тільки відмінний спосіб дізнатися іншу країну, попрактикувати англійську або навіть вивчити іншу мову, а й можливість показати справжню українську культуру й гостинність!

У конкурсі на отримання стипендій можуть брати участь школярі та випускники бакалаврату. З травня по червень будуть проходити співбесіди з координаторами проєкту, у результаті якого будуть відібрані до 10-15 осіб. Журі буде враховувати академічні заслуги, а також рівень навчальної, професійної та соціальної активності, бали мовних сертифікатів IELTS або TOEFL.

Взагалі програма дуже крута, надає можливість безплатного навчання та щомісячну стипендію.

Прийнявши рішення працювати в ООН як стажист, ви робите свій внесок у роботу організації із захисту прав людини, миру й розвитку.

Волонтерам доведеться справлятися із завданнями різного роду й кандидати повинні бути готові до роботи в різних місцях і повинні вміти швидко пристосовуватися до життя в різних умовах і працювати за різних обставин. Учасники не можуть вибирати собі роботу (робота визначається потребами організації, а не особистими уподобаннями працівників); і кінцеве місце роботи учасника буде відомо тільки після того, як кандидата прийняли на роботу й після його прибуття на роботу.

Переважна кількість програм розрахована на роботу волонтера в період до 12 місяців. Всі волонтери при проходженні стажування підписують поновлюваний контракт на період від 6 до 12 місяців.

Дедлайн: цілий рік

Часу ще дуже багато, але про цю можливість слід задуматися заздалегідь.

Що потрібно робити?  відправити соцрекламу на будь-яку тему (відео постери) до 30 вересня.

Думаєте, хлопці, пізніше розповімо детальніше.

Учасники, увага! Прийом заявки на участь у таборі HEAL 2018 відкритий для всіх, кому виповнилося 15-18 років. Цього року табір проходитиме в Чернігові з 15 по 22 серпня і включатиме різні соціальні теми, серед яких: торгівля людьми, освіта, ВІЛ/СНІД, лідерство, здорові відносини, гендерні ролі. Учасників буде обрано з пріоритетних регіонів PEPFAR, таких як Кіровоградська, Черкаська, Полтавська, Чернігівська, Миколаївська, Одеська, Київська, Дніпропетровська, Херсонська та Запорізька області та Києва. Плата за участь становить 400 грн, а витрати на транспорт будуть відшкодовані після прибуття в табір. Якщо у вас немає можливостей оплатити всю суму за участь у таборі, ви можете отримати стипендію (деталі в заявці на участь)

Заявка подається англійською та українською мовами. Табір також буде двомовним, тому для її заповнення не потрібно володіти англійською мовою!

Кінцевий термін подачі заявок – 4 травня 2018.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами цього літа!

Global Pitch – найбільший у світі конкурс стартапів, організований DealMatrix. Мета конкурсу – познайомити учасників з інвесторами та розкрутити їхні проєкти.

Специфіка проєкту:

  • Планета (стійкість, альтернативні джерела енергії, сільське господарство…)
  • Тіло (Охорона здоров’я, медицина, Біологія, здоров’я та благополуччя)
  • Економіка (виробництво, розподіл, торгівля та ринки)
  • Інформація (генерація даних, прогнозування, споживання та аналітика)
  • Міста (розумні міста й будинки)

Що ви отримаєте:

  • Поїздки на конференції;
  • Можливість виграти Vienna Startup Package і провести у Відні 2 місяці.  Організатори оплачують вартість проїзду та проживання, також надають робоче місце;
  • Якщо організатори знайдуть відповідну можливість для вас і вашого проєкту, вони повідомляти вам про це, і ви зможете податися в один клік!

Дедлайн: 22 квітня

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 9-й конкурсний відбір учасників освітньої програми «Всесвітні студії», яка з 2009 року надає можливість талановитим молодим українським студентам та професіоналам отримати гранти на навчання за магістерськими програмами у 200 кращих університетах світу. Мета програми – формування групи професіоналів, здатних стати рушійною силою перетворень в Україні.

Обов’язкове вимога Фонду Віктора Пінчука до всіх одержувачам грантів –зобов’язання по завершенню навчання за кордоном повернутися в Українудля роботи за спеціальністю не менше 5 років.

Дедлайн: 15 травня 2018 року

Про цей курс: Although taking, sharing, and viewing photographs has become second nature for many of us, our regular engagement with images does not necessarily make us visually literate. This course aims to address the gap between seeing and truly understanding photographs by introducing a diversity of ideas, approaches, and technologies that inform their making. In this course you will look closely at photographs from the collection of The Museum of Modern Art and hear a variety of perspectives on what a photograph is and the ways that photography has been used throughout its nearly 180 year history: as a means of artistic expression, as a tool for science and exploration; as an instrument of documentation; to tell stories and record histories; and as a mode of communication and critique in our ever increasingly visual culture.

Початок курсу: 16 квітня

Illustration: Emmanuelle Walker

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.