Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Найкращі події цього уїк-енду

Оновлено

А ви вже вирішили, чим займетеся в Києві?

YouthSpeak Forum – подія, що стане платформою для комунікації̈молодих лідерів представників влади, роботодавців та лідерів думок,
з метою створити середовище для отримання нових перспектив, дієвих висновків а також проєктів. Проєкти стануть поштовхом для розвитку всієї̈ України.

Коли: 14 квітня з 10:00 до 19:00

ДеAIESEC Ukraine

Крім традиційних декоративних і колекційних рослин, крім барвистих композицій із кактусів та інших всіляких сукулентів, крім широкого вибору пластикового посуду (горщики й піддони), а також керамічного посуду й сувенірів, на цій виставці буде більш широко представлена група мезембріантемових рослин або як їх ще називають – суперсукулентів. Будучи вихідцями з Південної Африки ці рослини пам’ятають про зміну пір року в Південній півкулі й починають цвісти не навесні, а ближче до осені. Саме вони – «живі камені «– літопси, конофітуми, плейоспілоси та інші екзоти будуть» цвяхом «цієї й наступної нашої виставки.

Коли: 12-15 квітня

Де: вул. Рогнідинська , 3

Ідея дня неспішного мистецтва в тому, щоб оглядати твори повільно й ретельно, вникаючи в кожну деталь, шукаючи внутрішніх відповідей на свої питання. Пропонуємо витратити на огляд, обдумано й обговорення кожного з творів хоча б 10 хвилин.

14 квітня о 12:00

ДеPinchukArtCentre

у програмі кілька повнометражних фільмів і короткий метр.

Коли: з 13 по 15 квітня

Де: кінотеатр «Київ»

Бирте Кауфманн – представниця Deutsche Fotografische Academie з 2016 року, викладає низку воркшопів в Lichtblickschool в кольне з 2015, представлених разом із проєктом «Мандрівники» від INSTITUTE (2011-2014), за який одержала Viewbook Visual Storytelling Grant. Її фокус зосереджений на репортажній, документальній та портретній зйомці.

Коли: 15 квітня о 15:00

Де: простір Plivka (Центр Довженка, вул, Васильківська, 1)

Illustration: Emmanuelle Walker

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.