Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідних у Києві

Оновлено

Кінопокази, фестивалі та тусовочки. Відпочиваємо, хлопців, поки можемо .

Щоб узяти участь у події, потрібнозареєструватися і зробити благодійний внесок. Усі гроші зібрані на марафоні + додаткові пожертви (миски, корм, ковдри, іграшки) будуть передані в притулок для тварин.

Коли: 22 липня, з 11:00 до 17:00

Де: парк Тараса Шевченка

Режисерський почерк Тарантіно не сплутати ні з чим. Сюжети його фільмів завжди яскраві й наповнені подіями. А головні герої – «погані хлопці». Тарантіно надає комічність тим речам, які зазвичай не здаються кумедними. Ні краплі мелодрами, усе жорстко, відверто й неймовірно захоплююче. Так що вже в цю суботню ніч дивимося фільми Тарантіно.

Добірка цього вечора:

  • «Чотири кімнати»
  • «Кримінальне чтиво»
  • «Скажені пси»

Коли: 21 липня, о 23:00

Де: Простір Циферблат

Вулиця Рейтарська – культове місце, район, у якому живе стільки особливих сусідів, які вміють смачно готувати, шити одяг, поїти коктейлями, варити ароматну каву, стригти вас, читати лекції, проводити виставки, розвивати вуличну культуру, збирати камерні концерти й масштабні рейви, любити вас! У суботу 21 липня ми всі вийдемо на вулицю, щоби познайомитися ближче один з одним, поспілкуватися зі старими друзями і придбати нових. Кошти, зібрані на Block Party, будуть спрямовані на благоустрій нашої улюбленої вулиці Рейтарська.
Коли: 21 липня з 12:00
Де: Вулиця Рейтарська

Katacult запускає серію нічних вечірок KATACULT night. Першу з них ми проведемо з молодим берлінцемDJ Normal 4, який створює джангл нового покоління, а також парижаниномMyn, який складає конструкції індастріал-техно. Місцеву підтримку нададуть Vero з Rhythm Büro і Bejenec – подання не потребують.

Коли: з 21 по 22 липня

ДеPlivka

Не Київський захід, але ми не можемо його не згадати. Документальний спектакль «Нікому не говори» розповідає т про життя двох підлітків, які народилися з ВІЛ. У головних ролях активісти Teenergizer Даня Столбунов і Яна Панфілова. Вистава пройде в рамках Конференції AIDS2018. Так що, якщо ви в Амстердамі, обов’язково приходите підтримати наших хлопців. Буде дуже сильно, життєво й цікаво.

Коли: 21 липня 14:30

Де: CREA, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam

Поєднання гри Alias (в якості розігріву) з розмовним клубом у форматі Speed Dating за чашечкою кави в неформальній обстановці без дошки, оцінок і уроків. тільки живе спілкування на прості, але актуальні теми.

Коли: 21 липня о 17:00

ДеFREUD HOUSE club

Illustration: Takeru Toyokura

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.