Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний вересень

Оновлено

Дайджест можливостей, який зробить твою осінь.

Учні, які навчаються в 8, 9, 10 класах та народилися в період із 01.01.2002 по 15.07.2004 (для дітей з особливими потребами – вади здоров’я – 8, 9, 10, 11 клас та з 15.02.2001 по 15.07.2004) мають змогу взяти участь у цьогорічному відборі до міжнародної програми обміну учнів зі США – Future Leaders Exchange Program. Програма дає можливість українським школярам протягом одного навчального року навчатись у школі в США, проживаючи в американській родині безплатно.

Дати першого туру в містах будуть вноситися до таблиці поступово.

NGO ITTA оголошує відбір учасників для міжнародної поїздки до Бремену, Німеччина. Для того, щоб узяти участь у відборі, ви маєте відповідати віковим рамкам (16-25 років). Також ви маєте заповнити аплікаційну форму.

Дедлайн: 10 вересня 2018 року

Center for Dialogue and Iskra оголошує набір учасників для міжнародної поїдки до Іспанії «BEINvolved». Вікові рамки проєкту – 14-17 років. Для участі у відборі, вам потрібно заповнити аплікаційну форму.

Дедлайн: 9 вересня 2018 року

Розпочинається сезон відбору програми United World Colleges. До участі запрошуються учні 10-11 класів загальноосвітніх закладів із відмінним знанням англійської мови, академічними та творчими досягненнями та мотивацією до навчання в одному з UWC коледжі світу. Для участі в першому раунді відбору, вам потрібно заповнити аплікаційну форму, що відкриється в найближчі тижні.

Дедлайн з’явиться пізніше, слідкуйте за сторінками програми та сайтом.

Конкурс текстів з надфілософським (сковородинським) сприйняттям подорожі й життя. Приймаються філософські есе, оповідання, повні екзистенціальних пошуків, замальовки, деміургічні спогади або тексти, що наповнені відмінним почуттям гумору.

Дедлайн: 30 вересня 2018 року.

Відкрито реєстрацію на Міжнародний математичний конкурс, що допоможе розкрити свій потенціал та отримати визнання. Для участі в конкурсі, вам потрібно пройти кваліфікаційний раунд, що передбачає розв’язання трьох (для учасників до 18 років) або чотирьох (для учасників віком від 18 років) завдань.

Дедлайн подачі розв’язків: 30 вересня 2018 року

Корпорація Sаmsung спільно з програмою ООН із навколишнього середовища організовують 11-ий конкурс есе, мета якого – спонукати молодь з усього світу привернути увагу людей до Всевітнього дня охорони довкілля. Запрошується молодь від 14 до 24 років. Тематика цьогорічного конкурсу «Пластикові забруднення».

Дедлайн: 2 вересня 2018 року

Запрошуються письменники_ці з усього світу до участі в конкурсі. Надсилати роботи можуть усі охочі, кому виповнилось 17 років. Щороку конкурсанти з різних країн світу надсилають на конкурс свої роботи. У цьому році на честь п’ятиріччя конкурсу, організатори збільшили нагороду за перше місце в категорії поезії та прози до £500.

Дедлайн: 30 вересня 2018 року

Фонд «Східна Європа» оголошує відбір учасників на Хакатон із соціального підприємництва. На хакатоні, що відбудеться в чотирьох містах України, будуть створюватися проєкти соціального спрямування на вирішення проблем та необхідностей пересічного українця. Для того, щоб узяти участь у заході, вам потрібно заповнити аплікаційну форму.

Дедлайн: 5 вересня 2018 року

NGO Vzayemopomich оголошує відбір учасника для проєкту «Come as YOUth are» у м. Клайпеда, Литва в період із 2 січня 2019 року по 3 червня 2019. Участь у відборі можуть узяти молодь від 18 до 30 років. Умови проєкту як для всіх EVS проєктів. Це означає, що волонтерові надаються проживання (окрему кімнату в студентському гуртожитку в центрі міста), страхування, покривають витрати за візу, кишенькові гроші і гроші на харчування (200€/month), витрати на проїзд відшкодовуються у 100 % вартості квитка в рамках бюджетного ліміту (275 євро). Волонтер отримує підтримку від приймаючої організації.

Дедлайн: 7 вересня 2018 року

Хочеш познайомитися з наукою ближче? Тобі саме на наукові пікніки в Києві. Подія відбувається в рамках Року науки, Громадський проєкт м. Київ, завдяки підтримці киян, та за сприяння управління культури, туризму та культурної спадщини ШРДА та Київський молодіжний центр.

Коли: 22 вересня в 11:00

У період з 13 по 16 вересня відбудеться Табір Медіа-Патріотів 2.0. Міфодизайн. Для участі в заході, вам потрібно пройти реєстрацію аплікаційною формою. Усі учасники забезпечуються житлом та харчуванням, інструкцію щодо транферу шукайте в листі з підтвердженням Вашої участі в заході.Інформацію про результати відбору буде повідомлено Вам на пошту. Після проходження ви матимете знання в медіа реальності, отримаєте практичні технології міфодизайну в журналістиці, мистецтві та політиці, навчитеся створювати сучасні міфи до актуальних задач формування медіареальності.

Стажування в Teenergizer – відмінна можливість розібратися в механізмі роботи НГО, дізнатися більше про журналістику, менеджменті івентів, SMM і про багато інших корисних речей на тренінгах від актівістів_ок і експертів_ок. Протягом двох місяців на вас чекають лекції, тренінги і воркшопи. А потім стежери самостійно організують освітній івент.

Дедлайн: 9 вересня, 19:00

Автор дайджесту: Сергій Дурицький

Illustration: Laura Pittaccio

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.