Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

Ти ще не знаєш, чим зайнятися? Наш дайджест допоможе визначитися. Або ні .

Фестиваль об’єднує понад 100 артистів різних музичних напрямків (від Disco до Drum&Bass), 5 танцполів, світлове шоу, яскраві фотозони, тонни метафана, сотні кіловат звуку й тисячі меломанів. Дивись line-up тут.

Коли: 17-18 серпня

Де: Арт-завод Платформа

Цього разу колектив представить програму «Кращі світові хіти», до якої увійшли відомі композиції в аранжуванні для українських народних інструментів. Ви зможете почути пісні легендарних The Beatles, Deep Purple, Metallica, Queen, ABBA, і багато інших у виконанні симфонічного ансамблю під керівництвом Віктора Гуцала.

Коли: 18 серпня, о 19:00

Де: Roof

Постановка в жанрі чорної комедіїрозповість дивно страшну і смішну історію. Патрік – жорстокий і похмурий вбивця, у якого немає цінностей у житті, крім однієї…

Вистава створена за п’єсою» Лейтенант з острова Інішмор «відомого драматурга, сценариста й режисера Мартіна МакДонаха. Режисер: Максим Голенко.

Коли: 17 авугста, о 20:00

Де: Сцена 6

На «Сцені 6» відбудеться показ двох фільмів режисерів Павла Карькова та Олексія Черненка: «Космонавти» і «60 відтінків сірого». Створені кінематографічним гуртком» Наукова думка«, ці стрічки дають неординарний погляд на пізньорадянський утопічний рай в уявленні радянської інженерної інтелігенції.

Коли: 18 серпня, о 20:00

ДеDovzhenko Centre

Science After Dark – це нічний похід у музей популярної науки й техніки в компанії друзів і з коктейлями в руках. Музей популярної науки й техніки «Експериментаніум» представляє понад 250 інтерактивних експонатів, що об’єднують науку й мистецтво. Зануритися у світ механіки, оптики, електрики, магнетизму та акустики допоможуть вчені-гіди. Під час екскурсії по музею розкажуть усе, що ви хотіли дізнатися про біотехнології, фізику й космос.

Коли: 17 серпня з 20:00 до 2:00

Де«Експериментаніум»

Projector Creative Picnic – це цілий день розваг, відпочинку, освіти і спілкування в дружній атмосфері, з хорошими людьми в затишному місці – на бульварі Rybalsky. Ігри, дискусії, стильна музика, фуд-корт, дитяча зона, тематичні клуби, арт-перформанси та багато іншого чекає на всіх відвідувачів уже цієї суботи.

Projector готує ряд активностей:

  • панельні дискусії;
  • перформанс художників і графітчиків;
  • VR-воркшопи та Fabricator / FabLab;
  • ігри та розваги: фрісбі, настільний футбол, батути;
  • стильна музика від діджея.

Коли: 18 серпня з 10:00 до 22:00

ДеНабережно-Рибальська вулиця

ЦеШо – лялькове соціальне кабаре, у якому артисти рефлексують над навколишньою нас дійсністю, яка залишається непоміченою. Засновник і режисер – Влад Троїцький. П’ятеро акторів через поєднання музики й театру досліджують хто ми, де і як живемо, говорять про проблеми сучасної людини.

Коли: 18 і 19 серпня, 20:00

ДеЦСМ «ДАХ»

Дістало, що ціни на проїзд ростуть, а грошей ти більше не заробляєш? Потрібно їздити на метро і тролейбусі, а тепер це задоволення тільки для багатих? Приходь і молися за зниження цін на проїзд у громадському транспорті.

Коли: 19 серпня, об 11:00

ДеКиєво-Печерська лавр

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.