Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Творчі вихідні в Києві

Оновлено

Виставки, кінопокази, фестивалі та майстер-класи, які не можна пропустити .

Всім поціновувачам кіно, поетичної образності і символізму!

Перед початком перегляду Станіслав Мензелевський – знавець кіно, кінокритик і культуролог розповість про експериментальне мистецтво 20-х років, початок соцреалізму 30-х, і про постать Кавалерідзе-художника в контексті української культури, а також про створення книги «Іван Кавалерідзе. Мемуари. Драматургія. Публіцистика «, 2017.

Коли20 жовтня 16:30

Де: музей Кавалерідзе на Андріївському узвозі , 21

У програму фестивалю увійшли сім фільмів – у тому числі два фільми спільного України-німецького виробництва.

У програму фестивалю увійшли сім фільмів – у тому числі два фільми спільного України-німецького виробництва. Про Нове німецьке кіно можна почитати на сайтіGoethe-Institut в Україні, а програму фестивалю можна знайти тут. Особливо варто відзначити, що в кінотеатрі «Київ» буде облаштована зона, де за допомогою технологій віртуальної реальності можна буде зануритися на розповідь Франца Кафки «Перетворення».

Коли: з 18 до 24 жовтня

Де: Кінотеатр «Київ»

виставка складається з п’яти інтерактивних інсталяцій. Серед них величезний музичний інструмент, на якому можна грати всіма частинами тіла, пристрій для малювання світлом, а також машина, що поєднує тактильні відчуття з візуальними.

Крім цього, відвідувачів чекає спеціальна лаунж-зона з кінотеатром, де можна переглянути класичні польські мультфільми 1960-70-х років і хіти української анімації.

Коли: з 18 жовтня до 16 грудня (кожен день з 10:00 до 20:00)

ДеIZONE

Супер тепла й душевна атмосфера: музика, вино, чай, печиво й теплі розмови про важливе. Підписуйтеся на Інстаграм maymusicnight, щоби дізнатися більше про локацію, тематику та учасників вечора.

Коли: 20 жовтня о 17:30

ДеШООМ

Школа Start Now проведе два безплатних заходи спеціально для підлітків:

13:00 – майстер-клас із маркетингу. «Як створюються соціальні проєкти?». Досвід від організаторів Блок-паті та створення своїх проєктів під керівництвом викладача школи Start Now Сергія Дарди.

14:00-Майстер-клас і фотоквест «Стріт-луки на Рейтерській. Хто такі трендовечеры?« Наш викладач Сергій Хандусенко представить свої фото з тижнів високої моди в Парижі та Мілані, команди попрямують на розшук модних трендів на вулиці Рейтарській.

Коли: 20 жовтня з 13:00

ДеStart Now Школа бізнесу та розвитку для підлітків

Пишеш вірші, але ніколи не наважувався їх прочитати? Хочеш збирати стадіони, але на твої літературні вечори приходить тільки мама і кращий друг? Скучив за сценою? Тоді тобі до нас! «Якщо тобі є що сказати» – літературний проєкт, покликаний допомогти автору розкрити себе і зрозуміти наскільки актуально його творчість. Приходь до нас і випробуй себе. Розкажи один вірш і аудиторія вирішить, чи захоче слухати тебе далі.

Коли: 20 жовтня о 19:00

ДеPaliturka – Coffee & Books

У рамках РАЙОН #1 Block Party Осінній, ми нарешті проведемо кубок Каштана з настільного тенісу, за підтримки Kapkan Shop. Починаючи з 13:00, друзі Каштана битимуться за першість.

Турнір буде проходити у форматі 2×2.

Для того, щоб узяти участь вам потрібно залишити заявку по посиланням.

Коли: 20 жовтня о 13:00

ДеКаштан Coffee

Illustration: Geraldine Sy

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.