Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Осінні вихідні в Києві

Оновлено

Традиційна Підбірка івентів.

виставка складається з п’яти інтерактивних інсталяцій. Серед них величезний музичний інструмент, на якому можна грати всіма частинами тіла, пристрій для малювання світлом, а також машина, що поєднує тактильні відчуття з візуальними.

Крім цього, відвідувачів чекає спеціальна лаунж-зона з кінотеатром, де можна переглянути класичні польські мультфільми 1960-70-х років і хіти української анімації.

Коли: з 18 жовтня до 16 грудня (кожен день з 10:00 до 20:00)

ДеIZONE

З 15 по 24 листопада в Києві на майданчику Postplayтеатру відбудуться гастролі Московського Опозиційного театру.doc. Розклад показів можна подивитися тут.

Коли: з 15 по 24 листопада

ДеPostPlayТеатр

Free Fest – унікальна подія для українського музичного світу. Сучасна імпровізаційна музика вже давно завоювала серця західноєвропейського слухача, однак, у нашій країні такі події поки – рідкість. Фестиваль стане майданчиком, який об’єднає музикантів із різних країн, які займаються сучасною імпровізаційною музикою.

Коли: з 16 по 18 листопада

ДеDovzhenko Centre

Смачна й кориснапрогулянка по Києву з дегустацією вегетаріанської їжі для цінителів здорового харчування.
Мало хто знає, що ідеї веганського харчування почали поширюватися в Києві ще в кінці XIX століття. А на початку ХХ у Києві було найчисленніше ТОВАРИСТВО вегетаріанців у всій Російській імперії! Тому не дивно, що в місті були не тільки вегетаріанські магазини і їдальні, а й майстерні й магазини веганської взуття та одягу. А поширенню веганської філософії сприяли важливі й широко відомі персони, що жили або іноді гостювали тут. Дізнатися більше про вегенську традицію та вподобання киян ви зможете під час нашої екскурсії. Маршрут пролягатиме історичним центром міста Києва.

Коли: 17 листопада о 12:00

Де: площа Льва Толстого

Днями в Арт-центрі відбудеться два воркшопи (для дорослих і підлітків). Перший проведе художниця Катерина Єрмолаєва, яка познайомить учасників із власним художнім методом: запропонує їм приміряти різні образи й задокументує процес і результат на фото. Другий – Анна Щербина, яка познайомить учасників у віці 12-17 років із різними графічними техніками.

Коли: 16 і 17 листопада

Де: PinchukArtCentre

На цій «вечірці» багато говорять англійською, п’ють вино, слухають музику і препарують брудні секретики один одного під соусом чорного британського гумору.

Буде камерно, трохи театрально і, сподіваємося , смішно.

Коли: 17 листопада о 19:00

ДеМузичний простір МК

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.