Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Куди піти в Києві на вихідних?

Оновлено

7 яскравих подій!

« Коли падають дерева » – це вибухова суміш з магічного реалізму , елементів еротики , традицій українського поетичного кіно і естетики дев’яностих. Стрічка розповідає про любов Лариси і Шрама , проти якої виступають як рідні дівчата , так і , здається , сама доля.

Коли: 3 лютого о 19:00

Де: Музичний простір МК

« Похвала Нічому » – сатирична документальна притча ні про що. або ж про ніщо, яке, Статут від нерозуміння, тікає з дому і звертається до нас вперше і в останній раз…

Коли: з 2 лютого

Де: кінотеатр «Жовтень»

Крім показів колекцій у контексті тижня вас чекають різні заходи й реалізуються проєкти, спрямовані на розвиток індустрії моди в Україні.

Коли: з 1 по 5 лютого

Де: Мистецький Арсенал

Початок місячного курсу вже цієї суботи.  Вас чекаємо теорія плюс практика, малюнки по фото і з натури. Заняття будуть проходити в майстерні або на вулиці.

Коли: з 2 лютого

ДеIZONE

Дивовижний світ, де стирається грань між мистецтвом і технологіями. Медіа-арт виставка об’єктів, що реагують на звуки й рух.

Коли: з 1 лютого

ДеВДНГ ( пр-т Ак. Глушкова, 1)

Це подія для всіх, хто хотів би більше дізнатися про Академію та її курси, познайомитися з лекторами й побачити роботи випускників минулих наборів.

Коли: 3 лютого з 13:00 до 17:00

ДеKyiv Academy of Media Arts

Озброєні й небезпечні – це проєкт-платформа, що об’єднує групу художник і режисер, що працюють на перетині сучасного мистецтва та експериментального кіно. Виставка присвячена темі мілітаризації суспільства і, зокрема, відношенню молоді до насильства і зброї.

Коли: з 31 січня

ДеIZONE

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.