Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

7 порад як зробити так, щоб батьки дозволили набити татуху

Оновлено

Хотіла зробити татуху з 16, але вирішила, що поки не зупинюся на одному ескізі, забиватися не буду. Отже, мої смаки змінювалися щомісяця. І тільки у 20 років я півроку живу з однією картинкою в голові. Згадуючи свої старі ідеї, думаю, що це треш. Мораль: не поспішайте, встигнете.

Пропускаємо стадії підготовки. Припустимо, що питання вже вирішене, і ви серйозно налаштовані забитися. Хвилюєтеся, що скажуть батьки, тим більше, якщо ви заздалегідь знаєте про їх негативне ставлення до малюнків на тілі? Отже, як зробити так, щоби батьки дозволили вам зробити татуювання:

Рада 1: Підготуйтеся до розмови. Подумайте, що саме бентежить ваших батьків, і заздалегідь підготуйте переконливі відповіді: «Я знаю, що тебе хвилює гігієна, тому я вибрати перевірену студію, у якій забивалися мої друзі. Але якщо ти все ж переживаєш про чистоту, ми можемо разом туди сходити, щоби ти переконуватися, що все буде окей…»

Рада 2: Запишіть на листочку хоча б 5 причин, чому ви хочете зробити татуювання. Зачитайте їхнім батькам, якщо буде потрібно: «Цей малюнок має глибоке особисте значення. Цей напис відображає мої переконання «… Це покаже, що ви відповідально ставитеся до справи.

Порада 3: Говоріть спокійно й чітко формулюйте свою позицію. Дайте батькам зрозуміти, що ви усвідомлюєте всі наслідки: «Я розумію, що татуювання – це на все життя. Я готовий до цього»«

Рада 4: Збирайте гроші на татуху. Невеликий відкладений капітал ще раз покаже серйозність ваших намірів.

Рада 5: Виберете більш непомітне місце для татуювання (плече, лопатка, під грудьми) і скажіть батькам, що, у разі необхідності, малюнок можна приховати одягом.

Рада 6: Будьте готові йти на компроміси. Вислухайте батьків до кінця, не перебиваючи. Можливо, вони погодяться, але запропонують змінити місце або зменшити розмір малюнка.

Рада 7: У разі відмови, не закочуйте істерику й не втрачайте надію. «Звичайно, я сподіватися почути іншу відповідь, але я все одно рада була все спокійною обговорити».

Постарайтеся з’ясувати конкретну причину відмови й повторіть розмову через кілька місяців. Це ще раз підтвердить вашу готовність. І пам’ятайте, якщо вам більше 18, дозвіл батьків не потрібно.

Дерзайте!

Якщо у вас є питання, що стосуються відносин із батьками, задайте їх нашим консультант.

Авторка: Влада Фоміна

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.