Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний листопад – активний ти

Оновлено

Провести останній місяць осені активно-завдання № 1. Усі варіанти продуктивного дозвілля вже в нашій новій добірці. Сідай зручніше, ми починаємо!

Стажування у Верховній Раді!

Стажування мрії для всіх, хто мріє змінити світ! Відразу після нашої, звичайно:)
Апарат Верховної Ради та ГО «Ліга інтернів» оголосили конкурс на участь у Програмі стажування для молоді в Апараті Верховної Ради в січні-липні 2020 року. 5 хвилин, 1 онлайн-анкета і ти вже там!

Дедлайн: 30 Листопада.

Тримаємо за тебе кулачки!

Кінопокази від Urban Space 500!

Відкриє серію кінопоказів документальна картина «Неспокій», яку хлопці показують разом із Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA.

Коли: 10 листопада о 19:30
Де: Urban Space 500 (вул. Бориса Грінченка, 9)
Вхід вільний за попередньою реєстрації.

Виставка «Параска Плитка-Горицвіт. Подолання гравітації»

До чого слова?

 

Коли: з 17 жовтня по 19 січня
де: «Мистецький арсенал»

Ціна: від 40 до 80 грн

УРБАНИНА

Урбаніна-фестиваль міських проєктів. Цього разу він присвячений темі води в місті. Про проблеми та їх рішення, цікаві знайомства. До речі, ведучим буде Майкл Щур.
Зірки зійшлися!

Коли: 3 листопада
Де: Житній ринок
Вхід вільний! Тільки пройди коротку реєстрацію.

TRUE KURAZH SALE КУРАЖ БАЗАР

Чорна п’ятниця в наших друзів – це не тільки знижки і яскраві шмотки, а і свято довжиною у вихідні!

Коли: 16-17 листопада, 12:00 – 22:00
Де: традиційно, 19 павільйон ВДНГ
Проспект Глушкова, 1.

Ціна: 150 грн.
Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменниникам – безплатно.

Чорний маркет

Знижки будуть, веселощі буде, і «свої» теж будуть! Усе за законами «чорної п’ятниці».

Коли: 29 листопада – 1 грудня, 10:00
Де: Усі Свої, вулиця Десятинна, 12
Вхід вільний.

Яскравого листопада!

https://teenergizer.org/2019/11/malenkaya-zametka-kak-najti-svoyu-tatuirovku/

Тату вийшло з розряду рідкісних каменів і складних ачівок, перестало бути чимось диким і екстраординарним. Достаток стилів продовжує поповнюватися, але олд-скул усе ще продовжує жити, й у всій цій метушні легко загубитися.

Перебуваючи в тату культурі тривалий відрізок часу й займаючись цим на не постійній основі хочу поділитися ідеями й можливо надихнути вас створити щось унікальне.

 

Як же знайти щось своє, близьке й рідне?

  • Для початку варто зафоловіть майстер і художник роботи яких вам подобаються. Навіть якщо вони живуть на інших материках завжди їх творчість може привести вас до загальної ідеї або задумом. Тату не несуть у собі якогось прихованого сенсу, якщо ви його в них не вкладаєте (крім певних стилів).
  • Придивіться до ескізів, які вже є у майстер. Але завжди пам’ятайте про авторські права, якщо вам шалено сподобався чийсь малюнок або ескіз запитаєте дозвіл на його використання! Більшість художник тільки раді, майстер ж можуть попросити плату, це все ж таки чимала праця.
  • Прошу вас, НІКОЛИ й НЕ ПІД ЯКИМ ПРИВОДОМ не брати першу вподобану картинку з гугла. Скоріш за все вже існує десяток людей набили цей ескіз. Таке ставлення здебільшого дуже засмучує і пригнічує. Ви можете взяти ідею, образ і попросити майстра переробити у своїй стилістиці.
  • У разі якщо ви сумніваєтеся в майстра/салоні або ще в чомусь зверніться до їх клієнтів. Це неймовірно банально й дуже легко зробити за допомогою Інстаграма.
  • Крім робіт і стилю зверніть увагу на саму людину. Мені набагато приємніше й комфортніше працювати з ідейно близькими мені людьми, також думаю і їм спокійніше. Налагоджена довіра і відсутність тиску з обох сторін полегшує загальний процес.

 

Дуже здорово, коли крім здійсненої мрії у вигляді тату ви ще знаходите нове знайомство й добре проведете час. Шукайте майстра по любові. Розглядайте тату як засіб спілкування із соціумом і головне із собою.

 

Ще кілька практичних просторікувань:

  • Не варто боятися бити в тих, хто працює на дому – Фріланс давно поширений у цій індустрії, сама їм промишляю. Але не забувайте про санітарно-гігієнічні норми, їх повинні дотримуватися й у салонах, і в студіях, і вдома.
  • Насправді практично всі очікують що буде набагато болючіше бити тату, ніж виявляється насправді. Я б тут вибрала слово неприємно, не більше.
  • Це дуже кльова тема. Хоч я сама не б’ю написи, пару раз допомагала з розробкою шрифту, він може легко змінити настрій і сенс фраз.
  • Важливою частиною є загоєння, з приводу якого вас проконсультує майстер. Тут уже тільки від вас залежить подальший стан татуювання, прошу вас відповідально ставитися до цього процесу, щоб уникнути корекції й негативних відгуків.

 

Насправді це не так уже і складно визначитися з малюнком, який вженуть вам під шкіру приблизно на 3-4 мм., але тільки якщо підійти до справи відповідально.

Авторка: Тая Карпенко

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.