Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Аналітична записка «Вивчення доступності медичних послуг у медичних установах для дівчат-підлітків та принципів дружнього підходу до їх надання»

Оновлено

Аналітична записка «Вивчення доступності медичних послуг у медичних закладах для дівчат-підлітків та принципів дружнього підходу до їх надання»

Ми вивчили умови доступності медичних послуг для дівчат-підлітків в Україні! Ця аналітична записка була підготовлена за нашою ініціативою у співпраці з ГО «Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та МБО «Український фонд громадського здоров’я».

Скачать (PDF, Невідомий)

Що ми зробили?

Представлено результати тематичних опитувань та групових фокусованих інтерв’ю серед підлітків щодо права на таємницю стосовно стану здоров’я підлітків, послуг, що стосуються сексуального та репродуктивного здоров’я, необхідності дружнього підходу до надання медичних послуг, рівня обізнаності про ВІЛ/ІПСШ, підписання декларації із сімейним лікарем. Розроблено пропозиції щодо покращення ситуації у сфері надання комплексних і ефективних послуг дівчатам-підліткам.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.