Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

#ПервыйРаз: про оргазм

Оновлено

У суспільстві, на YouTube та інших не завжди достовірних джерелах мандрує ідея про безліч варіацій оргазму.

Найрізноманітніші сексуальний фантазії людей оповідають у маси свої здогади виділяють від 3 до 24 видів оргазмів, але поспішаємо вас заспокоїти не потрібно приймати позу лотоса для досягнення певного виду оргазму, адже він існує всього один!

Стимуляція безпосередньо клітора в дівчат і статевого члена в чоловіків веде до збудження та еякуляції як наслідок збудження – оргазм.

Оргазм – це супутня реакція організму на стимуляцію, хімічний процес пов’язаний із викидом гормону окситоцину, ендорфіну та дофаміну, адже секс по суті відбувається в нас у голові.

Про жіночий оргазм. Що важливо знати?

Перше й найважливіше в жіночому оргазмі це – довіра. Як показує практика, якщо дівчина не відчуває себе в безпеці й не довіряє партнеру, то навіть якщо вона зважитися на секс, оргазм отримає навряд чи.

Друге – це правильна стимуляція клітора, найрізноманітніші «ігри» з ним безсумнівно будуть вести большенство шукачок цього прекрасного почуття до оргазму або безлічі оргазмів.

Третє – знання свого тіла, не бійтеся вивчати своє тіло й конкретно клітор, ви повинні розуміти, що вам подобатися.

Дайте собі відповідь на пару питань із нашого кейса:

1. Який темп вам найбільше подобається?

2. Як сильно вам потрібно стимулювати клітор? (маленький лайфхак, ледве відчутні торкання так само можуть дуже вам сподобатися)

3. Скільки часу вам потрібно, що б отримати оргазм.

Не бійтеся заявити своєму партнерові про результати вашого маленького приємного дослідження і ваші сексуальні відносини вийдуть на новий рівень ;)

Оргазм у чоловіків.

Що б вам допомогло отримати більше задоволення?

1. Згода.
«Уламувати» – не найкрутіше, що можна придумати для сексу, ви будете отримувати більше задоволення від процесу, якщо дівчина визнає вас, самостійно, як свого бажаного партнера.

2. Розуміти наскільки дівчина задоволена вами безсумнівно посприяє вашому особистому задоволенню. Задовольняйте в першу чергу дівчину!

3. Не бійтеся заявити партнер про свої бажання, адже саме чоловік, на мою думку, повинен проговорювати з дівчиною моменти близькості. Але це не знімає відповідальності з дівчини звичайно! Не всі чоловіки настільки уважні й можуть просто не помічати якісь проблеми. Так що, Любіть один одного зі знанням і відповідальністю!

П. С.: Тримайте ноги в теплі – це зробить ваш оргазм трохи більш яскравим, теплі шкарпетки-друг любові))

Автор: Антон Шишов

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.