Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

#ПервыйРаз: про цноти

Оновлено

Настав час поговорити про невинності відверто…

Незважаючи на те, що ми живемо вже у 21-му столітті, з року в рік не вичерпуються запити в Інтернеті пов’язані з гіменопластикою – операцією з відновлення невинності, а Google видає 19 мільйонів результатів із цього питання. Дівчатка й дівчата різного віку купують бутафорську кров для того, щоби як у давнину забруднити нею простирадло після першого сексу, а іноді й купують за 30$ штучну пліву. Усе заради того, щоби довести свою невинність, або підробити її, але навіщо? Навколо здавалося б такого маленького органу накопичилося занадто багато вже міфів і таємничості, так що пора б нам усім познайомитися з ним ближче.
Знайомтеся, це Вагіна, а заштрихованим виділена Дівоча пліва або гімен. Єдиної думки в лікарів щодо функцій цього органу немає, але вважається, що вона бере участь у розвитку плода під час вагітності, а також захищає внутрішні репродуктивні органи дівчинки до її перших місячних, поки мікрофлора не зміниться й не стане досить сильною, щоби захищати себе.

Існує упередження, що пліва дійсно схожа на плівку без будь-яких отворів у ній, але це не так. У нормі в дівчини в гімені налічується 1-2 отвори, але може бути й більше. Бувають також випадки, коли дівчинка народжується без пліви зовсім. Ці отвори потрібні для того, щоби під час місячних виділення не затримувалися в тілі дівчини.

Отже, ми розібралися з тим, що й до першого сексу в дівчини пліва має отвори, але чому тоді біль і кров усе ж з’являються під час першого статевого акту?

Усе насправді просто. Як і у випадку з кольором волосся й очей, у кожної дівчини пліва різниться. У кого-то вона буде товщі, у кого-то тонше, у кого-то більш гнучкою, у кого-то в ній більше нервових закінчень, а в кого-то менше. Незмінним залишається факт того, що гімен здатний розтягуватися, так що перше проникнення не повинно бути різким, з наміром порвати «перешкоду», як нам зазвичай показують у порно.
Усе в точності навпаки, так що якщо переживаєш про біль під час першого сексу, то ось пара порад, як її уникнути або звести до мінімуму:

* перед першим статевим актом можна пальцями або дилдо заздалегідь розтягнути пліву

* потрібно також використовувати достатню кількість мастила, так як її недолік може приносити істотний дискомфорт і навіть біль

* попроси партнера не поспішати, і дати тобі гарненько розслабитися, адже дуже часто саме скутість і напруженість партнерки приносять їй дискомфорт

• не скупіться на прелюдії, під час яких у жінки виділяються гормони, здатні не тільки завести її, а і приглушити неприємні відчуття від першого проникнення

Такі прості поради допоможуть отримати від першого сексу насолоду, а не терпіти його як необхідне зло. Це лякаюча статистика, але більше половини дівчат відзначають, що перший секс був їм неприємний або приніс дискомфорт. Дуже важливо зрозуміти, що сильний біль не нормальний ні під час першого сексу, ні в наступних, і може стати хорошим приводом для відвідування лікаря. Не соромся зупинити партнера і сказати, що відчуваєш дискомфорт, адже це твоє тіло, і це твоя робота піклуватися про нього.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.