Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Зима, тепла як весна, у колі сім’ї Teenergizer

Оновлено

Привіт, давно не бачилися!

Ми знаємо, що зараз нелегкий період для тебе і твоїх друзів. Нашим командам теж доводиться трохи перебудовуватися під нові реалії світу. Але ми не засмучуємося, адже тепер ми можемо ставати ще ближче один до одного й до тебе!

Тепер усі наші активності команди проводять онлайн : круті тренінги для підлітків і стажування тепер у новому форматі в екрані твого гаджета!

Незважаючи на новий світ, ми хочемо поділитися нашими невеликими перемогами до всесвітньої самоізоляції (яку, до речі, ми теж непогано перемагаємо).

Україна

Києва

Київська команда активно працює не дивлячись ні на які перешкоди. За час, поки ми не виходили з вами на зв’язок, хлопці провели круту стажування , яка повністю акцентувала увагу на сексуальну освіту й умінні проводити тренінги, а все тому, що нові учасники команди будуть проводити тренінги за принципом «рівний рівному» для своїх однокласників і хлопців із різних навчальних закладів. Чекаємо не дочекаємося, коли побачимо їх у справі! А поки хлопці звикають до нового виду тренінгів у режимі онлайн.

До речі, про тренінги, з моменту нашої з тобою зустрічі, команді вдалося провести 15 тренінгів для 407 підлітків . Їх не зупинило навіть закриття шкіл, адже тепер команда це робить дистанційно.

З дуже важливого:

  • Команда сміливо відстоює права підлітків в Україні в новому законі, який дозволить конфіденційно й самостійно звертатися до лікаря з 14 років. Наша Яна навіть брала участь в ефірі телеканалу 1 + 1, щоби розповісти про права 3 000 000 підлітків в Україні;
  • Зустрічалися з уже екс Міністеркою освіти України, зустріч була важливою і продуктивною, сподіваємося, що з новими представниками Міністерства в нас вийде комунікація ще краще. Поки ми рухаємося в правильному напрямку, адже нам вдалося отримати публічну відповідь на лист про зміни в навчальному процесі українських школярів.
  • Наша Глава Правління, вона ж жаба мандрівниця, Яна Панфілова виступала на міжнародному симпозіумі в Стамбулі , який був організований UNFPAіUNESCO. Весь симпозіум був присвячений темі сексуальної освіти, особливо, в інтернеті.
  • Наприкінці лютого наша Яна також брала участь у першій зустрічі Консультативної групи UNAIDS з питань ВІЛ/СНІД та сексуального здоров’я. Напрацьовані документи будуть представлені на зустрічі високого рівня з ВІЛ/СНІДу у 2021 році. Особливо приємно, що на цю зустріч яну запросила особисто Вінні Б’яніма – виконавчий директор ЮНЕЙДС.

Непогано як для початку року, правда?

Кривий Ріг

Команда Teenergizer з Кривого Рогу навіть не думала відставати від оборотів у своїй роботі! Величезна кількість тренінгів за принципом «рівний рівному» (гортайте фото нижче), навіть працювали в нічному клубі… розповідали про безпечний секс, ВІЛ та інші інфекції, які передаються статевим шляхом.

Хлопці зовсім недавно стали першопрохідцями й запустили свою стажування онлайн.

Кременчук і Миколаїв

Команди Teenergizer з Кременчука й Миколаєва не менш активно увірвалася в робочий ритм після новорічних канікул.

Так, хлопці з Миколаєва активно працювали з представниками муніципального управління освіти. У результаті – команда отримала офіційний дозвіл проводити тренінги в освітніх закладах, що значно полегшить роботу в цьому напрямку.

А команда Teenergizer з Кременчука встигла запустити стажування і навіть провести одну зустріч офлайн – справжні щасливці, які усвідомлено перенесли навчання нових стажистів у режим онлайн.

Черкаси

У великій родині Teenergizer поповнення! У нас з’явилася прекрасна команда, яка працює з підлітками в затишному місті Черкаси. І якщо ти думаєш, що команда тільки звикає до роботи – ти сильно помиляєшся!

Хлопці вже встигли провестистажування для 10 підлітків та інтегрувати нових учасників у важливі напрямки діяльності – ведення сторінки та проведення тренінгів (навчання – процес складний, самі дивіться на фото).

Ми дуже раді й шалено пишаємося, що їм вдалося так стрімко почати свою роботу.

Росія

Казань

Команда Teenergizer з Казані не дає найменшого приводу, щоби розслабиться іншим командам. 29 лютого хлопці провели ВІЛ вечірку з блогерами-мільйонниками, проводили майстер-класи із Шиття чохла на презерватив (адже він вимагає дбайливого зберігання, щоби гарантувати тобі захист у потрібний момент), допомагали підліткам і молодим людям дізнатися свій ВІЛ-статус і роздавали безплатні презервативи. Хіба не круто?

Але це не все! Команда успішно провела стажування для 20 підлітків-активістів, які тепер проводять тренінги за принципом «рівний рівному».

Санкт-Петербург

2020 рік команда Teenergizer із Санкт-Петербурга почала з інтерв’ю У Юрія Дудя. Так-так, ти все правильно прочитав, у того самого. Наша чудова координаторка Марія Годлевська стала учасницею спец-проекту «вДудь» про епідемію ВІЛ у Росії, якщо ти ще не бачив цього випуску – переходь по посиланням.

Але на цьому команда навіть не думала зупинятися! Тепер хлопці активно занурилися в процес навчання нового набору стажерів, які надалі готуватимуть вибухову Вічеринку і проводитимуть тренінги для своїх одноліток.

Хлопці навіть встигли полетіти з робочим візитом до команди Teenergizer з Бішкека! Ми дуже раді, що команди всіляко підтримують і допомагають один одному.

Киргизстан

Ош і Бішкек

ВИЧеринка! 14 лютого команда Teenergizer з Бішкека провела свою першу Вічеринку. Діти обговорили тему ВІЛ і репродуктивного здоров’я, не забули обговорити важливість тестування.

Команда також активно проводила тренінги для підлітків і молодих людей, тільки подивися на фото.

Команда Teenergizer в Оші теж не відставала від загального темпу роботи Teenergizer. Хлопці запустилистажування, проводили тренінги та багато робочих зустрічей!

Казахстан

Алмати

Команда Teenergizer в Алмати займалася важливими зустрічами з партнерами : до них у центр приїжджав із робочим візитом ЮНІСЕФ, брали участь у Круглому столі, проведеному в Центрі СНІД Алматинської області. Хлопці, у свою чергу, проводили багато внутрішніх робочих зустрічей, адже вони працюють над ботом, який допоможе об’єднати підлітків не тільки в Алматинській області, а й по всьому Казахстану.

Наші команди безсумнівний привід для гордості! Ми дуже заради, що ми більше, ніж просто організація, ми – велика сім’я, яка об’єднувалася щоби зробити цей світ кращим! Навіть нові реалії світу нас не зупиняють, а дарують натхнення для нових видів діяльності!

Далі – більше!

Твій Teenergizer

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.