Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Фільми на вихідні: «Назви мене своїм ім’ям», «Отроцтво» та інші

Оновлено

Еееее, нарешті субота! Нам здається, що це відмінний день, щоби забути про всі іспити, ЗНО, справи й отдохнууууть. Ми не завжди повинні бути продуктивними, робити щось «корисне» й досягати-досягати-досягати. Тим більше, неможливо добре вчитися або працювати, не відпочиваючи!

Ми склали невеликий список із фільмів про дорослішання від нашої команди для твоїх вихідних. Вони про відносини, проблеми, вибір. Деякі з фільмів-легкі, деякі-важче. Сподіваємося, тобі сподобається! 

Леді Берд/Lady Bird (2017)

Крістін вчиться в останньому класі й хоче пустити в престижний коледж. Звучить не дуже? Почекай, це не стандартний фільм про підлітків із купою грошей. Ми бачимо, як дівчинка-підліток задає собі багато питань і переживає не тільки про хлопців. Так, у «Леді Берд» розкривається тема відносин, але в цьому фільмі вона не головна. Непрості ситуації з мамою, яка працює на двох роботах, сором перед однокласниками, зіткнення з «дорослим життям». 

Два «Золотих глобуси «і п’ять номінацій на «Оскар». Відмінний фільм про дорослішання.

Отроцтво/Boyhood (2014)

Це тригодинна історія про дорослішання, від якої неможливо відірватися. Спочатку ми бачимо Мейсона, хлопчика, якому шість, тому вісім, десять, шістнадцять і, нарешті, вісімнадцять років. Ми бачимо, як на тлі сімейних проблем, гучних сварок і щасливих моментів, розвивається складна особистість. Як дитинство змінюється юністю. Тут немає яскравих пліт твістів, але є саме життя. До речі, зйомки всього фільму тривали 11 років. Актори росли і змінювалися протягом того, як створювалася картина.

Назви мене своїм ім’ям / Call Me by Your Name (2017)

Літо. Італія. Любов. Ми спостерігаємо за тим, як розвиваються відносини між 17-річним Еліо і 24-річним аспірантом Олівером, якого запросив пожити в будинку батько підлітка. Спочатку Еліо до Олівера відчуває неприязнь, але незабаром між ними виникає симпатія й зав’язуються відносини. Купання на річці, прогулянки на велосипедах, персики, музика, спекотне літо, чуттєвість, краса й потік емоцій. І Тімоті Шаламе. 

 

Гарний хлопчик / Beautiful Boy(2018)

Девід присвятив більшу частину свого життя тому, щоби виховати свого сина Ніка в любові й турботі. Він допомагав йому з уроками, намагався бути поруч і не знецінювати його переживання. Здавалося б, що може піти не так? Але, кажуть, що будь-якій дитині є що розповісти на прийомі в психолога. Нік починає вживати наркотики. Хлопчик, у якого завжди були відмінні оцінки, хлопчик, який завжди був «хорошим», був гордістю, тепер пропадає ночами й опиняється в рехабах. Чому ж так відбувається? Щоб дізнатися відповідь, дивіться фільм. 

Маленькі жінки / Little Women (2019)

Фільм знятий за мотивами однойменного роману. У картині ми бачимо історії дорослішання 4 сестер: Маргарет, Джо, Бет і Еммі. Усі події розвиваються в 60-х роках XIX століття на тлі громадянської війни. Бідність навколо, соціальні зміни і при цьому проблеми, які переживаєш під час дорослішання. У кожної сестри є своїм мрії і свої бажання. Кожна проживає свою долю. Неймовірно гарний фільм. Неймовірні актриси й актори. Відмінний фільм на вечір.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.