Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Які фільми переглянути на канікулах?

Оновлено

Нескінченно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як на новорічних канікулах по колу включаються фільми, які ти бачачи вже сто тисяч разів  

Ми запитували, які фільми/мультики у вас асоціюються з цим святковим періодом, і склали абсолютно суб’єктивний список того, що потрібно знову переглянути або ж подивитися вперше, якщо ви ще не бачили

Один вдома. Ви вже теж знаєте на пам’ять усі фрази героїв, як і ми? Але який же новорічний список фільму без Кевіна, згодні? З перших кадрів будинку Маккалістерів святковий настрій з’явиться навіть влітку. Інфа 100 %! 

Зоряний війни. Можна плутатися, з якої частини починати дивитися всю історію, можна сперечатися про те, чи варто Діснею взагалі знімати продовження, а можна купити попкорн для мікрохвильовки й на пару днів залягти під ковдрою, згадуючи всі меми «Люк, я твій батько».

Шрек. Самбаді ванс толд Мі Зе ворлд із гона рол Мі. Це якась магія, що «Шрек», мультик про зелений великому огрі, у багатьох асоціюється саме з Різдвом! Але нам подобається така магія. А вам? Погнали переглядати!

Гаррі Поттер. Цей момент, коли Гаррі з Роном у першій частині у великому залі грають у шахи, а на тлі – ялинка мрії! Свята-це ідеальний період, щоби переглянути всі вісім фільмів про хлопчика, який вижив, і згадати про те, як у дитинстві ми мріяли про той самий лист із Хогвартса. А може мріємо й зараз.

Грінч. Грінч щороку не просто краде Різдво, а, навпаки, дарує супер настрій на всі канікули. Вам, до речі, який варіант більше подобається: фільм із Джимом Керрі або мультик 2018 року із саундтреком від Tyler, The Creator? 

 

Різдвяна історія. Чи знав Чарльз Діккенс, що ми так полюбимо його повість? Якщо ви раптом забули про екранізацію 2009 року – переглянете цю добру казку про похмурому і скупому Скруджі, який ненавидить Різдво, і думає тільки про гроші. 

Секретна служба Санта-Клауса. У мультфільмі ми познайомимося з родичами Санти, особливо з його молодшим сином Артуром, який хоче врятувати Різдво однієї дитини. І готовий заради цього на багато що. 

А які ще фільми у вас асоціюються з новорічно-різдвяним періодом?

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.