Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

#ЛовиПідтримку — новий проєкт Teenergizer, присвячений психологічним консультаціям

Оновлено

Чому кожному потрібна підтримка?

Підтримка допомагає нам справлятися з найважчими випробуваннями. Підтримка надихає, наповнює та надає сили. Підтримка може навіть урятувати життя.

Підтримка потрібна кожному, особливо підлітку. Проблеми у школі, проблеми з батьками, проблеми у стосунках. Пандемія. Неприйняття світом. Підліток, як ніхто інший, потребує того, щоб його проблеми зрозуміли, досвід не знецінив, а переживання вислухали.

Саме тому ми запускаємо проект — #CatchCare #ЛовиПідтримку #ТримайТурботу

Вже кілька років Teenergizer надає безкоштовні психологічні консультації для підлітків, і за цей час ми вже допомогли тисячам дітей. Але 2020 року нам довелося зіткнутися з новими викликами.

З початком пандемії та карантину багато підлітків виявилися закритими не тільки у своїх квартирах, а й у власних переживаннях, які накопичувалися, накопичувалися та накопичувалися. Ми намагаємось допомогти і почути кожного.

І саме тому ми починаємо наш проект із новими цілями та баченням. Ми розширюємо платформу підтримки, щоб ще більше молодих хлопців із країн Східної Європи та Центральної Азії змогли отримати психологічну допомогу.

Нижче ви можете знайти два документи — довгу та коротку версії опису проекту:

Скачать (PDF, Невідомий)

Скачать (PDF, Невідомий)

Сподіваємося, що нашу підтримку зловить кожен підліток, якому вона така потрібна!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.