Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

6 цікавих способів зняти стрес

Оновлено

Цікаві способи зняти стрес або ж трошки заспокоїтися!

Гойдалка!

Іди в найближчий парк і сідай на гойдалку. Відчуй повітря на своїй шкірі та насолоджуйся заспокійливими рухами вперед і назад. Крісла-гойдалки також є хорошим варіантом, оскільки вони забезпечують однакові заспокійливі рухи.

Намалюй свою уяву

Немає значення, добре ти малюєш чи ні. Просто візьми папір, пензлик, кілька кольорів і намалюй те, що спадає на думку. Ти можеш використовувати ручки чи кольорові олівці  – все, що в тебе є. Розмальовки також є хорошим варіантом.

Апельсин

Запах цитрусових іноді має дивовижний заспокійливий ефект. Наприклад, апельсинова олія може допомогти в з тривогою перед іспитом чи іншою важливою подією. Спробуй!

Прийми душ

І звичайний, і контрастний душ може розслабити твій розум і тіло. Наприклад, ти можеш почати з гарячої води, а потім увімкнути холодну, й повторити цикл три-чотири рази. Але якщо ти робиш це вперше, уважно слідкуй за температурою. Завдання — зняти стрес, а не нашкодити собі.

Жувальна гумка

Це не тільки дасть свіжий подих, але також може зменшити тривогу й стрес.

Настільні ігри

Настільні ігри можуть бути дуже веселими (чесно) та допомагати відволіктися від проблем. Вони також допомагають повернути спогади дитинства. Ти можеш зупинитися на таких класичних іграх, як Монополія чи Уно, або зіграти в карти.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.