Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Раді повідомити про співпрацю між Teenergizer та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)!

Ми в Teenergizer завжди розуміли, наскільки важливою є підтримка, а з початком повномасштабного вторгнення, усвідомили це ще глибше. Увага до проблем іншої людини, співчуття та навіть одне щире повідомлення можуть, дійсно, змінити життя. 

Саме тому ми прагнемо допомагати якомога більшій кількості молоді та масштабувати нашу команду! Разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) ми розпочинаємо нашу співпрацю, щоб молодь України знала, що підтримка поруч та могла за нею звернутися! 

Наша команда визначила амбітні цілі, яких ми прагнемо досягти разом: 

  • Набрати 240 консультантів, які пройшли навчання в Teenergizer та почали консультувати
  • Надати 50 000 консультацій підліткам та молоді 
  • Охопити 1 000 000 молодих людей через інформаційну компанію в соціальних мережах 
  • Створити 4 відео рамках інформаційної кампанії 

Проєкт триватиме до червня 2024 року!

Ми вдячні ЮНІСЕФ за довіру та підтримку на цьому шляху. Наша команда повна ентузіазму та готова працювати, щоб здійснити ці цілі та перетворити мрії на реальність!

 

Проєкт “Надання технічної підтримки молодіжним просторам та розширення масштабів консультування “рівний-рівному” для збільшення можливостей розвитку навичок, добробуту та участі молодих людей у їхніх громадах” виконується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з БО «Об’єднання підлітків та молоді «Тінерджайзер» за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.