Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Teenergizer на фестивалі “Тут живемо літо”

Цього літа ми провели час дуже продуктивно та яскраво. 24 липня по 25 серпня команда Teenergizer мала чудову можливість стати частиною фестивалю «Тут живемо літо: простір, де пізнаємо себе й інших».

Захід був організований ЮНІСЕФ у співпраці з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» та громадською організацією «JuniorS», і проводився в різних містах України.

На фестиваль нашу команду запросили як спікерів з теми психічного здоровʼя та модераторів зустрічей з інфлюенсерами. Для нас ця подія стала надзвичайно довгоочікуваною, оскільки після довгого періоду онлайн-заходів ми нарешті мали можливість зустрічатися з молоддю наживо.

Наші активісти та рівні консультанти провели 10 тренінгів “Ментальне благополуччя. Як втримати баланс?” за принципом peer-to-pee у Києві, Ірпені, Луцьку, Полтаві та селі Ралівка, залучивши близько 300 підлітків!

Також впродовж фестивалю ми модерували зустрічні з відомими українськими зірками та інфлюенсерами. 

У Києві нам запам’яталися зустрічі з Олександром Педаном та актором Джиммі Воха-Воха. У Луцьку ми зарядилися позитивною енергією від блогерки Даші Євтух, а в Ірпені цікаво поспілкувалися з актором Григорієм Баклановим, акторкою Іриною Хоменко, а також продюсеркою Іриною Горовою.

Ми щиро й відверто говорили про ментальне благополуччя і його компоненти, самооцінку, щоденні звички, проходили самотестування ВООЗ-5 і розбиралися, у чому різниця між психологом та психіатром. Особливо цінним було бачити, як наші активісти допомагали молоді  знайти підтримку в оточенні однодумців, а також створити атмосферу довіри, де кожен підліток міг бути почутим. 

Цей фестиваль став яскравим акцентом нашого літа, і ми надзвичайно вдячні за можливість бути його частиною. Ми щиро сподіваємося, що таких заходів стане ще більше, і ми зможемо продовжувати підтримувати молодь України не лише онлайн, а й офлайн. Зараз українським підліткам як ніколи потрібен простір, де б вони змогли отримати підтримку та позитивні емоції!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.