Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Teenergizer взяв участь у фестивалі KISFF

Цього вересня Teenergizer взяв участь в обговоренні короткометражних фільмів у межах 13-го Київського міжнародного фестивалю KISFF!

Київський міжнародний фестиваль короткометражок (KISFF) – це щорічний захід, який проходить у Києві з 2012 року. Фестиваль має міжнародну й національну програми конкурсу. Для дітей і підлітків відбулася окрема секція показів й освітніх подій.

Зокрема, цього року пройшли покази короткого метру для молодої аудиторії. Це були програми Teen Spirit та Найкращі фільми Young Film Fest 15+. Теми стрічок занурюються у світ підліткових досвідів, з їхніми злетами й падіннями, та відображають сучасні підходи в кінематографі, які цікавлять молодь (і не тільки).

Після кожного з сеансів рівні консультантки Teenergizer поспілкувалися з аудиторією, обмінялися враженнями від побаченого та шукали паралелі між кіно та власними досвідами.

Участь у фестивалі стала чудовою нагодою для нас поглибити розуміння сучасної культури та дізнатися, як через кіно можна обговорювати важливі теми, що хвилюють молодь!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.