Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Твоя думка має значення

Оновлено

Вас хвилює перспектива розвитку суспільства? Хочете майбутнього без штучних кордонів, ненависті, хочете бачить рівних між собою людей? А чи знаєте ви, що про це думає молодь?

Проєкт U-Report впроваджений в Україні завдяки ЮНІСЕФ і дозволяє дізнатися думку молоді про важливі соціальні питання в 19-ти країнах світу.

На сьогоднішньому етапі розвитку людства, у сучасному суспільстві виникає дуже багато гострих соціальних питань, що цікавлять кожного, незалежно від статусу і становища в суспільстві. Прогресивний соціум, молодь, просунуті покоління все частіше цікавляться перспективою розвитку суспільства, де всі будуть рівні, де не буде місця дискримінації, ненависті, заздрості, де кожен буде жити у світі без штучних кордонів, що налаштовують нас один проти одного.

Проєкт U-Report це можливість молоді впливати на сьогоднішній стан речей. Шанс на зміну дійсності, у її соціальних аспектах. Це швидкі опитування через безплатні СМС, завдяки яким ЮНІСЕФ вивчає результати опитувань і намагається застосовувати результати цих опитувань на практиці. Твоя думка важлива, адже чим більше даних і учасників, тим більше буде означати твою думку

U-report – це можливість:

  • Брати участь у подіях, які приносять зміни
  • Поширювати результати, щоб усі знали думку молоді
  • Сказати власну думку про важливі соціальні питання

Для того, щоби приєднається, відправте слово СТАРТ на номер 4224, або через Twitter

Девід Бекхем на Генеральній асамблеї ООН презентував результати опитувань, таким чином підтримавши глобальну молодіжну ініціативу.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.