Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Behind the leather

Оновлено

Існує два світи. Один із глянцевої обкладинки Vogue, красивий, відполірований до блиску, що манить, інший – його абсолютна протилежність, непривабливий і часто лякає. Але без цього другого неможливе існування першого. Знаєте, а другий світ краще першого, хоча б тому що він реальний, я б навіть сказала, чесний. Ми ж звикли закривати очі на багато речей, смерть «улюблених звіряток», напевно, найяскравіший приклад. Не подумайте, що я хочу закликати вас завтра ж стати вегетаріанцями або викинути всі шкіряні сумочки. Ні. Я просто хочу, щоби ви робили свій вибір усвідомлено. Для цього давайте перегорнемо сторінку глянцевого журналу й зустрінемося з реальністю.

Дуже небагато людей знають про крайню жорстокість, якої піддаються тварини в процесі виробництва шкіряних виробів. Тому, що ховається за виготовленням брендових аксесуарів, посвітила свій проєкт організація, яка веде боротьбу за права тварин, PETA Asia.

Можливо, зараз ви прийняли важливе рішення відмовитися від шкіряних виробів, а може вам знадобиться ще час, щоби переосмислити це відео. Проте, мені здається, важливо розповісти, що на сайті організації у вас є можливість задокументувати свою обіцянку «носити тільки шкіру, яка належить вам від природи».

PLEDGE NEVER TO WEAR THE SKIN OF ANOTHER ANIMAL

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.