Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

«Потім» не настане

Оновлено

Завтра я візьму себе в руки. Я встану раніше, схожу на пробіжку і зроблю зарядку, почну їсти здорову їжу, кину курити, дороблю всі справи. Завтра почну готуватися до іспиту, сьогодні вже пізно й сил якось мало… А мені ще статтю писати. Тобі знайоме? Мені, на жаль, так.

Як же класно починати щось робити завтра або ж із понеділка. А ще краще – з початку нового місяця, року. А сьогодні краще посидіти на дивані з чашкою чаю, дивлячись телепрограму, де мила жінка готує смачний сніданок, а ти такий думаєш Блін, сьогодні я не змогла стати раніше, але завтра я точно прокинусь, ще і приготую смачної їжі на цілий день. Або їсти печиво, гортаючи фото дівчини з ідеальним тілом і ридаючи в хустку, проговорюючи в голові мене Бог не нагородив.

Ще я сама часто стикаюся з тим, що починаю якусь справу й не закінчую. Я навіть не можу пояснити, чому так відбувається. Це якось сумно. Але в понеділок я ж точно закінчу…

Моя вам порада – піднімайте свої попи й робіть із цим щось (тільки сьогодні, а точніше, прямо зараз)! Особисто з тих, кому потрібно давати стусани під зад або знайти дуже сильну мотивацію, натхнення. У такому випадку я запалююсь і мені навіть не доводиться згадувати про те, що я повинна була зробити ще тиждень тому.

Ставте цілі, у жодному разі не закидайте їх і не відкладайте на потім. А то раптом це «потім» так і не настане… «Той, хто вирішив почати нове життя з понеділка, помер у неділю.» Тойшибеків Б.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.