Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активне літо. Частина друга.

Оновлено

Літо найбільш благодатний час для саморозвитку! Не упустіть свій шанс разом з Teenergizer!

Якщо ви старше 18 і хочете в Канаду, та ще й на круту конференцію, заповнюйте заявки! Фонд TED проводить конкурс на отримання стипендій на безплатну участь у конференції TED 2017, яка пройде з 21 по 28 квітня 2017 року у Ванкувері (Канада). Тема TED 2017 – The Future You – «Майбутній ти». Особливу увагу на конференції буде приділено новітнім винаходам і знанням людства в контексті сучасного життя.

Подання заявки до 30 липня 2016 року 

https://www.ted.com/participate/ted-fellows-program/apply-to-be-a-ted-fellow

Розігруються два гранти на навчання на курсі «Акторська майстерність» під керівництвом куратора Інгеборгі Дапкунайте. У конкурсі можуть узяти участь усі бажаючі (громадяни РФ та інших країн, здатні проходити навчання російською мовою), які володіють дипломом про вищу або середню професійну освіту, або мають підтверджену незакінчену вищу освіту. Для цього потрібно надіслати невелике відеозвернення (хронометраж 2-3 хвилини) з розповіддю про те, чому саме Ви гідні вчитися акторською безплатно.

Подання заявки до 31 липня 2016 року

http://moscowfilmschool.ru/courses/acting/

З 22 по 24 вересня 2016 року в Белграді пройде перший міжнародний форум European Creative Hubs, організований спільнотою креативних хабів Європи. Британська Рада оголошує прийом заявок на участь у форумі.  Для того, щоби стати учасником потрібно бути громадянином Росії старше 18 років, вільно володіти англійською мовою й мати досвід роботи в галузі творчих індустрій.

Подання заявки до 1 серпня 2016 року

Поєднання теоретичних і практичних кейсів, «живої бібліотеки», майстер-класів, – дозволить молодим лідерам поглибити вже існуючі знання, а також розробити інструменти для практичного використання в майбутньому. Літній Кампус відбудеться 17-21 серпня в Пущі-Водиці.

Подання заявки до 1 серпня 2016 року

http://sdplatform.org.ua/sdcampus

За п’ять днів ви дізнаєтеся основи драматургії, режисури й монтажу; під керівництвом досвідчених аніматорів ви створите власну анімацію. Подавати заявки можуть усі бажаючі, незалежно від віку та досвіду.

Подання заявки до 1 серпня 2016 року

http://kinomedia.in.ua/ua/

Університет Аделаїди запрошує студентів з усього світу для здобуття ступеня магістра або доктора.

Дедлайн: 31 серпня 2016 року.

http://www.adelaide.edu.au/graduatecentre/

З 23 по 30 жовтня 2016 року всі любителі літератури мають можливість вирушити з України до Польщі в «Літературну подорож» за маршрутом Львів – Краків – Вроцлав – Львів із метою ознайомлення з культурою та сучасним польським літературним процесом.

Подання заявки до 10 вересня 2016 року

https://docs.google.com/forms/d/1oAB1gUbWF796oBa75TPbFeWFqRt-JwokUMKHFHRFwFQ/viewform?edit_requested=true

Відмінна практика написання матеріалів на наукові теми для студентів і працюючих журналістів.

Подання заявки до 16 вересня 2016 року

http://www.sfn.org/Awards-and-Funding/Individual-Prizes-and-Fellowships/Professional-Development-Awards/Science-Journalism-Student-Award

У 2016 році в Санкт-Петербурзькій школі нового кіно почнуть роботу чотири лабораторії й майстерні:

– Режисерська майстерня

– Режисерська лабораторія П’єра Леона (Франція) «ЕКС-ЦЕНТР»

– Лабораторія експериментального фільму

– Сценарна майстерня Юрія Клавдієва

У кожній лабораторії та майстерні передбачено одне безплатне місце. Щоби подати заявку на грант на навчання в Санкт-Петербурзькій школі нового кіно, потрібно до зазначеного терміну надіслати виконані вступні завдання за адресою spb@newcinemaschool.com, додавши до них мотиваційний лист із відповіддю на питання, чому грант повинні отримати саме ви.

Молоді та зацікавлені в збереженні навколишнього середовища, тваринного світу та архітектури можуть стати частиною команди National Geographic. Для цього необхідно бути у віці 18-25 років і мати досвід дослідницької роботи. Розмір гранту – від $2000 до $5000.

Заяви приймаються протягом року.

http://www.nationalgeographic.com/explorers/grants-programs/yeg-application/

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) є першим регіональним фондом прямих інвестицій в Україні та Молдові. Талановиті і відкриті новим знанням молоді менеджери в діловій сфері можуть стати учасниками однієї з кращих програм МВА за умови, що після навчання вони повернуться у свою країну – Україну або Молдову – і таким чином інвестують свої вміння й навички в її трансформацію.

Заяви приймаються протягом року.

http://seedgrant.wnisef.org/uk

 

 

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.