Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

А поїхали в Бухарест? Мінігрант для молоді на участь у конференції з ВІЛ

Оновлено

Друзі та подруги! У Бухаресті відносно скоро пройде конференція на тему «Нові виклики й незадоволені потреби дітей і підлітків, які живуть і дорослішають із ВІЛ/СНІД», не хочете взяти участь? Якщо коротко, то це захід, який збере багатьох крутих європейських підлітків, активістів, лікарів і правозахисників, які працюють із темою ВІЛ/СНІД. Участь у ній безплатна, більше того, вам можуть повністю або частково компенсувати витрати на поїздку.
Бухарест у січні – відмінне місце, а якщо там ще й займатися корисними справами – що ще потрібно?
Нижче текст офіційного листа з усіма подробицями, посиланнями на аплікаційні форми та критеріями відбору учасників.

Дорогі колеги й партнери!

EATG, у рамках другого етапу проєкту «Дорослішання з ВІЛ», організовує конференцію на тему «Нові виклики й незадоволені потреби дітей і підлітків, які живуть і дорослішають із ВІЛ/СНІД». Конференція відбудеться 19-22 січня 2017 року в Бухаресті (Румунія).

Ми збираємо разом спільноту пацієнтів, дослідників, постачальників медичних послуг та інших ключових гравців у сфері дорослішання та ВІЛ. Ми плануємо, що на конференції будуть представлені новітні розробки в медичному, психологічному та соціальному аспектах життя з ВІЛ дітей, підлітків і молодих людей (до 25 років). Крім того, ми плануємо визначити основні цілі та пріоритети для адвокації їхніх інтересів.

Детальніше про конференцію (+ попередній порядок денний) ви зможете знайти на нашому сайті http://www.ageingwithhiv.org.

Робоча мова конференції – англійська.

Як узяти участь:

Подайте заявку на участь заповнивши форму за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/Q8Q6XZ7. Будь ласка, відповідайте максимально детально (англійською мовою) на кожне питання.

Дедлайн подачі – середа, 21 вересня 2016; 23:59 за центральноєвропейським часом.

Критерії відбору учасників:

Зверніть увагу, що конференція відкрита тільки для обраних кандидатів. Усі, хто подав заявку, будуть проінформовані про результати відбору не пізніше двох тижнів після дедлайну.

Основні критерії:

  1. Мотивація участі в конференції

  2. Розуміння тематики ВІЛ/СНІД загалом і бажання дізнатися більше про питання дорослішання з ВІЛ, досвід підлітків і дітей, які живуть із ВІЛ

  3. Здатність передати отримані знання й відкриття більш широкої аудиторії

  4. Обов’язкова вимога: можливість бути присутніми і брати участь у всіх днях конференції.

Вартість участі в конференції та компенсації:

Відібрані учасники отримають відкритий доступ до всіх сесій конференції. Обмежена кількість кандидатів отримає повну (проїзд, проживання, харчування) або часткову (проживання, харчування) компенсацію за участь. Будь ласка, вкажіть у реєстраційній формі тип компенсації, який ви хотіли б отримати.

Також, у жовтні, листопаді та грудні 2017 року відбутися три тематичні вебінари на теми, пов’язані з тематикою конференції. Ми наполегливо рекомендуємо вам узяти в них участь. Додаткова інформація про вебінари: http://www.ageingwithhiv.com/thematic-webinars.

Ми також були б вдячні за поширення інформації про семінар серед знайомих вам організацій та активістів, які працюють у сфері ВІЛ/СНІД.

З будь-яких питань про конференцію пишіть нам в офіс EATG за адресою projects @ eatg.org.

picture: Tess Johnson 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.