Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активні вихідні повертаються!

Оновлено

Тусуємося в Києві! Добірка занять на будь-який смак.

Цієї ночі столичні кіномани зберуться, щоби під хруст печінок і сербання чаю, подивитися три фільми. У програмі: «Я початок», «Піджак», «Пан Ніхто».

Коли: 24 червня, початок о 23:00

ДеЦиферблат

Скільки: 110 гривень

Недільний вечір, майданчик на Поштовій площі, швидкі й повільні вальси, нескладні схемні танці, котильйони. За бажанням – невальсові мелодії для розбивок, і звичайно ж свіже повітря й гарний настрій.

Коли : 25 червня, початок о 18:00

Де: Київ, Поштова площа

Вхід вільний

У неділю в малому Ботанічному саду пройде відкрите заняття з йоги під спів птахів. Беріть із собою килимок. Місце зустрічі – біля станції метро «Університет» о 7: 50.

Коли: 25 червня, почніть о 8:00

Де: Київ, Ботанічний сад

Скільки: добровільна плата, рекомендована ціна – 100 гривень

Перший літній фестиваль, де можна потусуватися й поїсти. Цього разу івент буде з pre-party. 100 учасників фуд-корту, 10 барів, 2 кінотеатри, спортивна програма, зона настільних ігор, зона мокрі носики з тваринами і фото-зони – усе це вже 23-25 червня.

Коли: 23-25 червня

Де платформа «артзавод»

Скільки : 75-100 грн 

«Тиждень італійського кіно» щорічно представляє в Україні найяскравіші кіноновинки із сонячної Італії. У програмі: «Як божевільні», «Акабадора», «Море у вогні», «Ви були на місяці?».

Коли: 21-25 червня

Де: кінотеатр «Київ»

Почім: 80-100 грн

З 23 по 25 червня в Києві пройде Smart & Marketing Festival – науково-популярний open air, присвячений сучасним технологіям і маркетингу. У рамках першого блоку – VR – будуть розглядатися такі теми: використання віртуальної реальності в маркетингу й рекламі, як VR змінює підхід до розповіді історій, яке майбутнє чекає цей напрямок і т.д.

Другий напрямок – digital – буде представлено темами роботизації в маркетингу. Відвідувачі дізнаються більше про те, як мобільні додатки допомагають у рекламі, поговорять про Майнінг і його рентабельності. Буде також цікавий інтерактив.

Третя частина – маркетингова – про клієнтів і тому, як на них вплинути, використовуючи сучасні технології.

Коли: 23-25 червня, з 10:00 до 20:00

Де галерея «Лавра».

Скільки: 150-300 гривень. 

До уваги глядача представлять комедійний романс у двох діях. Актори Класичного художнього альтернативного театру вміло осучаснили класика: спектакль буде зрозумілий і цікавий як представнику юного покоління, так і досвідченому театроманові.

Коли: 23 червня, 19:00

Де: Київ, Будинок актора

Скільки: 50-159 грн

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.