Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Можливість тижня: оголошено відбір на IV Школу громадської дії!

Оновлено

Школа Громадської Дії – це освітній проєкт для представників ініціативних груп та громадських організацій, які нещодавно почали працювати в громадському секторі та мають бажання покращувати правове середовище громадського сектору свого міста.

Школа Громадської Дії – 2017 – це вже традиційний проєкт, який організовується вчетверте. Школа проходитиме 4 дні в інтенсивному інтерактивному форматі. За цей час учасники поринуть в устрій громадянського суспільства з відомими суспільно-політичними діячами, експертами, соціальними новаторами та дізнаються про:

Фандрайзинг :

Ви навчитесь яким чином можна залучати додаткові ресурси та як винайти фінансування громадських ініціатив.

Проєктний менеджмент:

Ви дізнаєтесь як бути успішним громадським діячем та ефективно організувати роботу громадського об’єднання від найяскравіших представників третього сектору.

PRгромадських ініціатив:

Ви отримаєте відповіді на питання, що робити щоби про вас писали, які існують секрети спілкування з журналістами та як ефективно використовувати smm у громадській діяльності.

Адвокація:

Ви довідаєтесь як заставити владу працювати на Вас та як бути почутим владою, ознайомитесь із внутрішньою «кухнею» міської влади.

По завершенню Школи кожен учасник матиме свійchallenge-план, який включатиме дії для:

  • Впровадження інструментів місцевої демократії.
  • Реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства.
  • Створення сприятливих умов державної реєстрації громадських та благодійних організацій, а також отримання ними ознаки неприбутковості.

Участь у заході безплатна.

Дедлайн подачі анкет: 21 червня 2017

Деталі про умови конкурсного відбору на сайті.

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.