Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Тусуємося на вихідних у Києві

Оновлено

Добірка найцікавіших заходів. 

Independence Day celebration is one of the most popular in the U.S. This year America House Kyiv will host a magnificent celebration. Get ready for jazz, line dancing, live music, interactive photo zone with costumes, outdoor games, prizes and а traditional American BBQ. This event is free! All you need is your passport or driver’s license. Bring your friends and a desire to jump into our Independence Day celebration!

Коли: 1 липня, з 12:00 до 17:00

Де: America House Kyiv, Миколи Пимоненка, 6

30 червня, у п’ятницю, починаємо вечірку, яка триватиме цілих три дні. Від нас як завжди крута музика, смачна їжа, маркет і цікаві активності. Точну програму розповімо вже зовсім скоро. Приєднуйся, реєструйся на маркет і фуд-корт.

Коли: з 30 червня до 2 липня

Де: Андріївський узвіз (за будинком № 10а)

Симфонічний оркестр № 1 у світі на одному з найбільш видовищних концертних майданчиків – Waldbühne (Берлін). Жива трансляція концерту в лісі, у якому об’єднані твори Роберта Шумана й Ріхарда Вагнера.

Коли: 1 липня, 21:00 – 23:00

Де: Plivka, Vasylkivska street 1

Сплеск зацікавлення в національній традиції в останні роки не просто сприяв світовій популярності українського народного костюму (навіть в одній із серій нового «Твін Піксу» ми бачимо співачку у вишиванці). Він також поставив перед нами питання: чим взагалі є наша традиція? Що ми маємо на увазі, коли говоримо про її відродження? Чи маємо ми право експериментувати з автентичним народним одягом, чи його місце лише в музеях?

Відвідати подію можна за вхідним квитком Мистецького Арсеналу

Коли: 1 июля, 16:00

Де: Mystetskyi Arsenal, вул. Лаврська 10-12

Про діяльність командира УПА Романа Шухевича та про його зв’язкових Катерину Зарицьку, Галину Дидик, Дарію Гусяк, Ольгу Ільків розкаже кандидат історичних наук, дослідниця історії українського національно-визвольного руху ЛЕСЯ ОНИШКО.

Просимо перед лекцією попередньо зареєструватися за формою goo.gl/527PD1. Додаткова інформація за телефоном (044) 278-48-64.

Коли: 1 июля, 14:00

Де: Національний музей історії України (НМІУ), вул. Володимирська, 2

Вечір київського андерграунда. Музиканти культових андерграундних груп 80-х зібралися в новий проєкт – «Кривичі», який буде презентовано на великій сцені Артдворика на Іллінській 16. А після концерту ностальгічно подивимося документальний фільм про київський андерграунд «Дайте звук, будь ласка!» (Режисер Tatyana Yezhova)

Коли: 2 липня, 20:00

Де: АртДворик на Іллінській, 16

«Дикий театр» представляє вперше в Україні – театр у зоопарку! Вистава в незвичайному форматі – променад, коли ти стаєш не просто по стороннім спостерігачем, а й можеш сам впливати на події. Ми прогуляємося найстарішим зоологічним парком, за сюжетом, що описав відомий американський автор Едвард Олбі. Сюжет вистави завжди змінюється, але найголовніше завдання завжди залишається: зрозуміти, чим ти відрізняєшся від тварини? І чи відрізняєшся.
Готові?

Коли: 2 липня, 16:00

Де: Київський зоопарк, проспект Перемоги, 32

У виставцібуде представлено 55 артпроєктів провідних сучасних художників України й Польщі. Праця художника й людей, задіяних в артіндустрії України й Польщі, неоднозначні стосунки митця й артринку в епоху криз та турбулентностей планетарного масштабу – фокусна тема проєкту ART WORK. Другий важливий акцент – зміна уявлення про працю в суспільстві, основним викликом для якого є стрімке зменшення робочих місць за рахунок всебічної автоматизації та розвитку штучного інтелекту.

Коли: з 29 червня по 30 липня

Де: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.