Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

10 арт-фільмів 2017 року, які ви повинні побачити

Оновлено

Друзі, до кінця 2017 залишилися лічені дні! Тому ми вирішили згадати класні режисерські роботи цього року. Швидше дивіться кінострічки, які ви ще не бачили й готуйтеся зустрічати нові фільми в новому році!

Ілюзія любові

Режисер: Ніколь Гарсія

Фільм розповідає про дівчину на ім’я Габріель (Маріон Котійяр). Вона родом із маленького села на півдні Франції. Батьки видають її за Хосе, чесного й люблячого іспанського фермера, поруч із яким, на їхню думку, Габріель повинна стати шанованою жінкою. Події розвиваються, здається, шаблонно, але фінал виявляється непередбачуваним. Своєю прекрасною акторською роботою радують так само Луї Гаррель і Алекс Брендемюль.

Сфера

режисер: Джеймс Понсольдт

Фільм розповідає про молоду дівчину Мей Холланд (Емма Уотсон), яка влаштовується працювати в найбільшу у світі технологічну компанію під назвою «Сфера». У процесі того, як вона піднімається по кар’єрних сходах, вона все більше спілкується з засновником компанії Імоном Бейлі (Том Хенкс), і йому вдається умовити дівчини взяти участь у новаторському експерименті, що розсовує межі конфіденційності, етики, а також її особистої свободи.

Рівень чорного

режисер: Валентин Васянович

Українська кінострічка, прем’єра якої відбулася на 8-му Одеському міжнародному кінофестивалі.

50-річний ювілей обертається для весільного фотографа Кості (Костянтин Мохнач) цілим рядом трагедій і невдач. Усе, що йому дорого, йде назавжди: паралізований після інсульту батько, подруга – стиліст, старий кіт, слайди, на яких він молодий і щасливий…

Удача Логана

режисер: Стівен Содерберг

Фільм розповідає про двох братів-Джиммі і Клайда, а також про їхню сестру Меллі. Після того, як Джиммі звільняють із роботи, він придумує план, як їм зрубати грошенят і почати нове життя. Він хоче провернути складне пограбування на найбільшій гонці року – «Coca-Cola 600». Для виконання задуманого їм знадобиться команда спеців, одним із яких є Джо. Але є одна заковика – Джо сидить у в’язниці.

Серед акторів Деніел Крейг, Ченнінг Татум, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен та інші.

Гарний час

режисери: Бен Сефді, Джошуа Сефді

У житті Конні (Роберт Паттінсон) настала чорна смуга: він ніяк не може знайти собі роботу і йому нічим платити за рахунками. Зневірившись, він вирішує здійснити пограбування. Напарником Конні в цій справі стає його розумово відсталий брат Нік. Після пограбування все йде шкереберть.

Субурбикон

режисер: Джордж Клуні

Субурбікон – це миле маленьке містечко з доступним житлом, доглянутими газонами і приємними жителями – ідеальне місце для того, щоби ростити дітей. Так думала сім’я Лодж в 1959 році. Але зовнішність буває оманлива – під маскою спокою місто приховує жахливу реальність. І батькові сімейства Гарднеру Лоду належить зануритися в цей темний світ зради, насильства й обману.

Чого вартий тільки акторський склад?! Тут і Метт Деймон, й Оскар Айзек, і Джуліанна Мур, і Джош Бролін, і Меган Фергюсон!

Про тіло й душу

 

режисер: Ільдіко Эньеди

Фільм розповідає історію кохання між двома не зовсім звичайними людьми. Ендре-фінансовий директор на бойні, А Марія – інспектор із якості там же. Він патологічний одинак, а вона взагалі тримається подалі від людей. Вони ніколи б не були разом, але їх зближенню посприяли сни. Виявляється, у них вони бачать одне й те ж. Однак усього лише загальних сновидінь недостатньо для зародження справжнього почуття, іменованого любов’ю…

Квадрат

режисер: Рубен Эстлунд

Головний герой фільму – Крістіан. Він – шановний куратор музею сучасного мистецтва. Після розлучення Крістіан поодинці виховує двох своїх дочок. Він їздить на електрокарі й бере участь у благодійності. Його нова інсталяція називається «Квадрат» – вона закликає перехожих до альтруїзму й у той же час нагадує їм про відповідальність.

Зачаровуючий фільм із незвичайним темпо-ритмом обов’язковий до перегляду!

Лукавий коханець

режисер: Франсуа Озон

Головна героїня фільму – молода дівчина Хлоя, яка зазнала такої поширеної зараз хвороби, як депресія. У спробах вилікуватися від неї вона починає відвідувати психотерапевта на ім’я Пол. У кокой-то момент героїня розуміє, що закохалася у свого лікаря, а так як почуття виявилися взаємними, то через кілька місяців вони почали жити разом. Ось тільки незабаром Хлоя виявляє, що її обранець зовсім не той, за кого себе видає…

Фантастична любов і де її знайти

режисер: Саймон Эбауд

Симпатична й молода Белла Браун працює в бібліотеці і мріє стати успішною дитячою письменницею. У Белли є одна незвичайна фобія, вона панічно боїться флори і фауни, а тут господар будинку загрожує виселити її, якщо вона не приведе в порядок запущений біля будинку сад. Дівчина звертається за допомогою до сусіда – Алфі Стівенсона. Алфі має дуже кепський характер, але при цьому володіє дивовижним талантом садівника.

Серед акторів Джессіка Браун-Фіндлі, Ендрю Скотт, Джеремі Ірвін, Том Вілкінсон, Анна Ченселлор та ін.

Автор тексту: Поліна Журавель 

 

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.