Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Щоб бути в курсі

Оновлено

З ще одного тижня зими, друзі. Ми все ближче наближаємося до тепла, і щоби не вважати ці похмурі тижні витраченими даремно, згадаємо найяскравіші новини.

Багатьом цей тиждень запам’ятався святкуванням Дня святого Валентина, а фанатам «Чорного дзеркала», мабуть, особливо. У цей день усім закоханим компанія Netflix зробила дивний подарунок: сайт у стилі додатки із серіалу. Герої 4 серії 4 сезону» Чорного дзеркала «hang the DJ знайомляться через спеціальний додаток, на першій зустрічі воно говорить парі, скільки їм слід зустрічатися. Новий сайт діє за тим же принципом. Цікаво, скільки вам слід провести часу з вашою другою половинкою? Спробуйте дізнатися.

А якщо у вас немає пари для перевірки, творці незвичайного сайту Words of Heart (дуже чуттєва назва, чи не так?) знають, як потрібно шукати любов – по паролю.  Унікальний сайт знайомств формує пари за однаковими паролями. Хоча творці планували запустити сайт чисто по приколу, але раптово на ньому стало реєструватися все більше й більше людей.

А ось для фанатів групи Led Zeppelin тиждень був не таким веселим, Джиммі Пейдж заявив в одному з недавніх інтерв’ю про неможливість возз’єднання групи в майбутньому. Тим не менш, музикант підтвердив, що в майбутньому вийде черговий концертний альбом. Чекати.

І не обійдемо ми новини у сфері науки. Кілька фотографії цього тижня, які змінять світ:

Суперчіткі знімки центру галактики М77,зроблені за допомогою телескопа ALMA.

Фотографії рідкісних видів флори і фауни на антарктичному морському дні, знайдених вченими з «Greenpeace». Фото: The Guardian.

А на останок порадуємо всіх трейлером мультика дитинства, що повертається. Ми чекали цього з 2004.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.