Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

7 приголомшливих заходів!

Чи готові першими побачити роботи всесвітньо визнаних авангардистів ? Ми зібрали в одному просторі Богомазова , Єрмілова , Екстер , Бурлюка , Петрицького , Косарєва і Родченко . В сусідньому залі Front Pictures « оживили » яскраві шедеври світового авангарду в аудіовізуальної інсталяції. А у внутрішньому дворі M17 можна влаштувати справжні пошуки четвертого виміру –художник Роман Чизенко створив мурал «Карта українського авангарду».

Коли: 15 грудня з 11:00 до 22:00

ДеM17 Contemporary Art Center

Нова програма « 100 фільмів за 100 хвилин 2018 »твоє кіно! Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети. Сто зав’язок , сто результатів , мінімум сто головних героїв , один квиток !

Коли: 15 грудня о 21:00

Де: Кінотеатр «Київ»

Чи знаєте ви, що таке «торгівля людьми»? Ми впевнені, що ви принаймні чули цей термін, адже ця тема вже давно «на слуху». Але наскільки добре ви з нею знайомі?

Які види торгівлі людьми існують? Або в рівній мірі чоловіки й жінки стають жертвами трудової експлуатації? Як запобігти потраплянню в таку ситуацію, і що робити, якщо вже потрапили?

На ці та інші питання ви зможете знайти відповідь налекторії «торгівля людьми, і як із нею боротися».

Коли: 15 грудня о 15:00

Дебібліотека ім . Тараса Шевченко

для тих, хтолюбить зиму і прогулянки, повторюємо хітову інді-екскурсію. Це подорож по місту , якого ви не знаєте!

Вулиці, по яких ми проходимо кожен день , дворики і провулки, на які ми ніколи не звертаємо уваги ,мають свої секрети. Запрошуємо вас подорож по незвичайними місцями від площі Лева Толстого і далі, по дворах вулицьи Пушкінській і Терещенківській, Богдана Хмельницького і Проризной, Володимирській і Грінченка.

Коли: 15 грудня о 12:00

Де: площа Льва Толстого

уявіть себе серед сотні печаток по шовку, зроблених художниками, де ви, як справжній редактор або редактор, на свій смак складаєте збірник. Вам важко вибрати: шовкографії добре зроблені й кожен із них може претендувати на категорію інтелектуальної їжі, щоби бути аркушем вашої збірки. Зрештою, ви робите вибір щодо власного «візуального обіду», який містить думки про «кухню», «Секс» і «український паспорт».

Коли: 16 грудня з 12:00 до 20:00

Де:  IZONE

Гендер у деталях і Creative Women Space приглашают на новорічну феміністичнувечірку. Організатори Пригощаємо вином , а також працює правило bring your own bottle приносите вино , сири і фрукти , олів’є !

Чоловікипрофеминисты також very welcomeБудемо пити за гендерне рівність! ЧиньЧинь!

Коли: 15 грудня о 18:00

ДеCreative Women Space

Як ніколи , стає важливим критичне мислення і вміння вибирати пріоритетну інформацію. На подію ми надамо інструменти захисту і боротьби з лженаукою , та для початку:

  •  визначимо поняття псевдонауки і її основні відмінності від науки;
  •  приклади псевдонаук: гомеопатія та Ко ;
  •  дізнаємося, у чому полягає небезпека поширення псевдонауки .

Коли: 15 грудня о 18:00

ДеHUB 4.0

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.