Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Що дивитися, у що грати й що слухати у 2019?

Оновлено

Добірка кращих фільмів, комп’ютерних ігор і музичних подій.

Фільм:

Події даної картини відбуваються у Франції за часів Другої світової війни. Через вторгнення німецьких військ було розбито безліч сімей. Історія фільму – історія двох сестер, розлучених обставинами. Але ті не втрачають надії й намагаються знайти один одного.

Фільм знятий за книгою Стівена Кінга, у якій мова йде про сім’ю, яка переїхала в невелике містечко. У центрі подій, як не дивно, знаходиться кладовище домашніх тварин, на якому відбуваються містичні події, а саме пожвавлення померлих.

Через 20 років після зникнення всього екіпажу експедиції з вивчення цивілізації в сузір’ї Нептуна, син глави дослідницької групи вирішує відправиться на пошуки свого батька. Складнощів головному герою й гостроти сюжету додає наявність у нього легкої форми аутизму.

Довгоочікуване продовження серії мультфільмів про те, як живуть іграшки, коли люди їх не бачать. У цей раз головні герої відправляються на пошуки свого друга.

Цей фільм знято за серією однойменних книг, у яких розповідається про розумного хлопчика, злочинні нахили якого допомогли дізнатися про казкові народи, що живуть під землею. Сюжет зав’язаний на тому, що Артеміусу потрібно врятувати свою сім’ю, а це можливо зробити тільки, зв’язавшись із чарівним світом.

Історія молодого хлопця, який втратив матір через знаменитий теракт у музеї Метрополітен і після усиновленого багатою сім’єю.  Хлопчик отримує від невідомого картину пензля знаменитого художника. Ці події не тільки дають йому шанс потрапити у вище суспільство, так він потрапляє у світ тіньового мистецтва.

На відміну від усіх перерахованих вище картин, герой цього фільму не людина, а собака. Дії розгортаються в часи золотої лихоманки. Це історія про важку долю їздового собаки.

Гра:

Лінійка ігор «Total War» вже давно знайшла своїх шанувальників. Цього року вийде ще одна гра з цієї серії. Вона поєднує елементи покрокової стратегії і стратегії в реальному часі. Цікаво, що гра має обмеження 16 +, що не зовсім типово для такого жанру.

Цього разу дії розгортаються на території Стародавнього Китаю в 190 році до н. е. Гравцеві буде доступно 2 режиму: безпосередньо режим «Three Kingdoms» («Трьох королівств»), у якому, завдяки системі пісочниці, можна вести події по-своєму й «переписувати» історію класичний режим.

На даний момент відомо не багато про особливості гри, але вже озвучені такі цікавинки, як те, що в класичному режимі тривимірні моделі персонажів будуть використовувати автентичне зброю і броню, битви будуть повільніше, ніж у попередніх частинах, буде можливість дуелі між двома полководцям і т. д.

Вітчизняна гра в стилі постапокаліпсису й жанрі шутер. Гра продовжує історію свого попередника Metro: Last Light. Головним персонажем усе ще залишається Артем, який із групою вижили відправляється в подорож з Московського метрополітену далеко на схід, шукати нове місце для життя в постапокаліптичній Російській Федерації. Історія починається із суворої ядерної зими. На відміну від попередньої частини, у цей раз можна буде досліджувати величезний пророблений світ із безліччю різних цікавих деталей. Також цікаво, що за ігровим часом дія займе цілий рік. З переваг цієї гри особливо варто відзначити освіжену систему крафта. Гра вийде на таких ігрових платформах як: PlayStation 4, Xbox One і PC.

Лінійка ігор про відьмака підійшла до кінця, і тому CD Project Red вирішили, що світу пора побачити новий шедевр. Так звані «ігрові експерти» вважають, що дана гра буде або цілковитим провалом, або величезним успіхом. Трейлери сподобалися дуже багатьом геймерам. З анонсованих функцій гри можна виділити: редактор персонажів, вид від першої особи, можливість піднятися на будь-яку височину на карті, нелінійний сюжет (тобто вплив гравців на долю персонажів), цікаві герої й багато іншого. Насолодитися грою, знову ж таки, можна за допомогою платформ PlayStation 4, Xbox One і PC.

Дана гра обіцяє бути не тільки цікавою, а й незвичайною. Наприклад, далеко не у всіх іграх ви зможете досліджувати цілий світ. Або, наприклад, тут є можливість вивчити незвичайний екзоскелет, що чимось нагадує Залізну людину. Також можна об’єднуватися в загони й подорожувати по різних локаціях, виконуючи різноманітні місії. Але є в цієї гри й невеликий мінус – видавець цієї гри (компанія Electronic Arts) не раз користувався можливістю злякатися з покупця побільше грошей шляхом порізки гри на доповнення.

Ця гра сильно відрізняється від інших у цьому списку. А все тому що це продовження першої частини гри, яка вийшла ще у 2005 році! І може тут ви й не побачите сучасної, красивої графіки (хоча й ця, по-своєму прекрасна), але судячи з першої частини, сюжет обіцяє бути захоплюючим.

Розповідь продовжує розповідати про Распутіна, який, після подій першої частини, зміг стати повноцінним Психонавтом. І на це раз, йому потрібно дізнатися, що відбувається в їх Штаб-квартирі. Головні герої-Міла й Саша, уже полюбилося суперагенти з першої частини. Коротше кажучи, гравцям належить випробувати нові, вдосконалені пси-здібності, більш живий геймплей, детальне і глибоке оповідання й багато іншого.

Музика:

Назва туру говорить сама за себе. Остання можливість подивитися на легендарних музикантів. Вас чекає драйв, піротехніка й неповторні образи. Концерти пройдуть у Санкт-Петербурзі, Москві та Києві!

Джерело: kissonline

Прийдешній альбом Каньє Уеста по ідеї повинен викотитися до 31 Грудня. I Love It вже став одним із найбільших реп-хітів року, шуму навколо альбому теж достатньо.

Джерело: mtv.ru

У минулому році співачка представила новий лід-Сінг»Mariners Apartment Complex». У вересні дівчина випустила ще одну композицію, а повноцінну роботу варто очікувати тільки у 2019. Також готуватися до виходу книга віршів Лани.

Джерело: pre-party

Sziget, буквально «Острів» – щорічний фестиваль музики, культури й мистецтва. П’ятий за величиною фестиваль у світі й одне з найбільших музичних заходів у Європі. Фестиваль триває 7 днів, програми працюють 24 години на добу.  Деякі учасники вже відомі.

Зовсім недавно дует анонсував свій новий альбом No Geography, який вийде навесні 2019 року. Альбом буде включати їх останній сингл Free Yourself.

Джерело: mtv.ru

Влітку наступного року столицю відвідає легендарна команда британців Muse , яка дасть концерт у рамках свого світового турне Simulation Theory. Група у 2019 році відзначить ювілей – 25-річчя свого існування.

Джерело: cosmo

Автор збірки: Ілля Юшенко

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.