Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

10 найгірших місць для сексу

Оновлено

Секс – це прекрасний спосіб емоційного розвантаження з улюбленим партнером. Але іноді пристрасті починають чахнути. У спробах розпалити колишнє бажання або підігріти теперішнє, люди вдаються до сексуальних експериментів: білизна, іграшки й навіть зміна локацій для завзятості процесу.

Якщо відчуваєш себе як-раз на тому етапі, коли ліжко вже вивчена вздовж і впоперек, то нижче – список місць, з якими потрібно бути обережніше. Експерименти на цих локаціях можуть призвести до юридичної відповідальності, нашкодити здоров’ю, стати небезпекою для здоров’я.

1. Літак

3 метри над рівнем неба, або трохи більше метрів над рівнем землі. Здавалося б, що може бути прикольніше висоти й коханої людини поруч? Ось тільки в літаку краще обійтися поцілунками і триманням за ручки. Туалети в таких місцях вкрай маленькі для однієї людини, а вже поміститися там удвох – завдання, що нагадує гру в Тетріс. Це може бути навіть небезпечно! Не враховуючи, що всім пасажирам доведеться потанцювати перед кабінкою. А в момент несподіваної турбулентності краще бути на місці з пристебнутим ременем безпеки.

2. Парк

Спекотна погода зовсім не з горами, а це означає, що почнуться нічні прогулянки й поцілунки під ліхтарем. Романтично, але чи варто ризикувати? З квітня по жовтень у парку прогулянки люблять не тільки закохані парочки, а й кліщі. Не згадуючи факт того, що, якщо не пощастить і вас застукають – можна понести і юридичну відповідальність.

3. Пляж

Пісок, шум прибою, камінчики, які тиснуть у спину й коліна, покривало, яке постійно кудись тікає… ось вона-реальність сексу на пляжі, а не красива картинка з фільмів, де сонце розливається фарбами на заході. Може все-таки краще насолоджуватися «Сексом на пляжі» і нічним зоряним небом або тим же заходом? Так і коліна будуть ціліше, і пісок не доведеться діставати з несподіваних місць.

4. Басейн, море, річка, океан

Ну, раз на пляжі так усе тисне й заважає, можете спробувати переміститися у воду. Гарна ідея – мокре волосся, мінімум одягу… і безліч мікроорганізмів і бактерій. Навіть якщо секс буде з презервативом (який технічно буде практично неможливо використовувати) – уся вода буде потрапляти в піхву, а це дуже хвацько позначиться на внутрішній мікрофлорі.
Такий сексуальний експеримент може подарувати багаторазові походи до гінекологів і урологів.

5. Громадський туалет

Спалах пристрасті і єдине місце усамітнитися – громадський туалет? Фух, буде складно. Громадські туалети трохи більше туалету в літаку, от тільки якщо в останніх є хоч щось, за що можна вхопитися руками, то в громадських туалетах доведеться постаратися, щоб утримати баланс і нічого не зламати (в першу чергу себе). Та й гігієна там залишає бажати кращого, чутність максимальна, а зручну позу знайти буде той ще челендж.

6. Кінозал

Зручні крісла, приглушене світло створюють майже ідеальну романтичну атмосферу. Але чи варто порушувати особисті кордони людей, які прийшли подивитися новий фільм? Залишитися непоміченими – завдання складне, а якщо це станеться, знову чекатиме юридична відповідальність.

7. Поїзд (плацкарт)

Якщо ви їдете разом у подорож поїздом і пристрасті розгораються не на жарт – усе залежить від обстановки. У плацкарті цим зайнятися практично неможливо. Ну, хіба якщо вас заводить запах шкарпеток і люди, які постійно ходять туди-сюди в туалет.

8. У машині під час їзди

Якщо хочете зайнятися сексом у машині, краще знайти затишний парк. Мінет під час швидкої їзди виглядає сексуально й розбурхує тільки в кіно. Величезна кількість ДТП трапляється саме через секс по час руху автомобіля. Щоб переконатися в цьому, запустіть швидкий пошук в Google і дізнайтеся, скільки водіїв потрапило у в’язницю після того, як їх пасажири померли або постраждали в ДТП через секс.

9. Сауна

Секс у парильні-це екстрим: навіть у молодих і абсолютно здорових людей може «зашалить сердечко». Спека, емоції та фізичне навантаження – далеко не найкращий коктейль. Якщо вам ну дуже треба, займіться сексом у передбаннику – це куди менш небезпечно.

10. Примірювальна

Звичайно, примірочні бувають різними. У магазині Cos в Цюріху цілком можна хоч сексом зайнятися, хоч порно подивитися: до ваших послуг ціла кімната, яка закривається на ключ, та ще й із безплатним вай-фаєм. Але ми говоримо про стандартну кабінку в стандартному магазині. Навряд чи вдасться зробити все швидко, тихо й без штрафу за неналежну поведінку в громадському місці.

займатися сексом-круто, головне-відчувати себе в
безпеки і правильно використовувати презервативи!

 

Авторка: Даша Шершун

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.