Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Легалайз проституції або узаконений продаж тіл?

Оновлено

Торгувати тілом – огидно! Скажіть це красивим моделям на подіумі або акторам фотозйомки на рекламних щитах.

Києва. Метро. Стою в кінці вагона й розглядаю рекламні оголошення. Погляд зупинився на «Шукаємо танцівницю в клуб». Здається, тоді я подумала про те, наскільки це низько – дозволяти дівчатам торгівлю своїм тілом. Моя станція. Виходжу з вагона.

До цієї думки я повернулася зовсім недавно. Але тепер не як критик або засуджує перехожий, а як людина, підтримує вибір.

Зараз одні кричать про те, що суспільство занадто розпущене, інші – що наші права ущемляються. Не вникаючи в подробиці кожного культурно-соціального руху, однозначно скажу, що всі хочуть мати можливість вибирати. У тому числі і вибирати, як розпоряджатися своїм тілом. Адже воно – власність його власника. Хіба ні?

Чому ж так важливо вивести цей бізнес із підпілля? І чому ж я за?

  • Це буде безпечно для здоров’я людей

Так, разом із легалізацією прийде і ваше право на гарантію захисту вашого здоров’я. Мед страховка і впевненість у регулярному відвідуванні лікарів тимчасовим статевим партнером – звичайна справа.

  • Плюсик в економіку

Ні для кого не секрет: якщо бізнес легальний і зареєстрований, то його власник зобов’язується платити податки. А оскільки ця індустрія в нас розвинена (поки що, на жаль, як підпільна), то цілком логічно, що вона внесе свої плоди й до державного бюджету.

  • Для працівників цієї сфери це, безумовно, гарантія чесної оплати праці, заснованої на голосних правилах.

Пам’ятайте, що найважливіше – це не забувати, що ви маєте право вимагати свої права.

Якщо вам потрібна допомога з цього або будь-яких інших питань-нашіпараюристи ірівні консультанти на зв’язку й готові проконсультувати й допомогти :)

 

Авторка: Вікторія Борисенко

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.