Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Давай залишимося вдома: топ-10 кращих серіалів на вечір

Оновлено

Наркотики, секс, інтриги – серіали на будь-який смак. Пропонуємо тобі влаштувати чил-вечір під кращі серіали 2019 року!

10) «АМЕРИКАНСЬКА ІСТОРІЯ ЖАХІВ», СЕЗОН 9

Спочатку знущальний слешер (маніяком виявляється кожен перший) перетворюється на традиційну для цього серіалу мильну оперу. Десь ближче до фіналу приходить усвідомлення, що «Американська історія жахів» спробувала відтворити заповідник цілого десятиліття аеробіки, леопардових легінсів і серійних вбивць.

9) «МАНДАЛОРЕЦ»

Вдала спроба повернути в «Зоряні війни» естетику спагетті-вестерну – характерно, що експеримент віддали на відкуп малим екранам.

7-8) «БАРРІ», СЕЗОН 2 / «МИСЛИВЕЦЬ ЗА РОЗУМОМ», СЕЗОН 2

Два вдалих других сезони-недооцінена похмура комедія про актора-кілера бере нові драматургічні висоти (Білл Хейдер усе ще краще за всіх!), а Девід Фінчер переходить від теорії до практики.

6) «СТАТЕВЕ ВИХОВАННЯ», СЕЗОН 1

Анти- «Ейфорія» – британські підлітки пізнають свої тіла і вирішують психологічні проблеми. Ніяких сліз, жорстких тріп і насуплених брів.

5) «СПРАВЖНІЙ ДЕТЕКТИВ», СЕЗОН 3

Розслідування відбувається десь всередині головного героя-детектив, що втрачає пам’ять (чудовий Махершала Алі) з 2015 року намагається пригадати події 1980-1990-х. Найбільш зрілий сезон антології Ніка Піццолатто.

3-4) «ТЕМРЯВА», СЕЗОН 2 / «ОА», СЕЗОН 2

Серіали, які занадто часто порівнювали з «Твін Піксом». «Темрява» в другому сезоні стала менш заплутаною, але не втратила ні грама свого похмурого фаталізму. «ОА» несподівано розцвів, перетворившись на повноцінне мета-шоу і виконавши всі обіцянки, дані в першому сезоні. На жаль, після цього самий неординарний серіал сучасності був закритий.

2) «ЧОРНОБИЛЬ»

Головним хоррором моменту виявилася ігрова хроніка катастрофи 1986 року та її наслідків. Кожна серія – ще один цвях у кришку труни будь-якої владної структури, яка тримає в страху своїх підлеглих.

1 « «хранителі»

Деймон Лінделоф зазіхнув на культовий комікс Алана Мура – і склав його продовження. Глядачі нібито незадоволені, хоча насправді – це найсміливіший серіал року, який намагається актуалізувати політичну супергероїку з 80-х: праві настрої знову на підйомі, політики приховують правду, насильство породжує насильство. Крім цього, «Хранителів» дуже цікаво дивитися – у кожній серії розвішано кілька рушниць, які можуть вистрілити в будь-який момент. Тік-так.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.