Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як карантин вплине на навчальний процес у школах – МОН

Оновлено

Що говорять у Міністерстві освіти й науки України про ЗНО (ЗНО) та закінчення навчального року? Читай тут!

Вчора в. о. Міністра освіти й науки України пояснила школярам і вчителям, як відбуватиметься навчальний процес цього року.

Підсумки трансляції т.в.о. Міністра освіти й науки Любомири Мандзій

Підсумки трансляції.Т.в.о. Міністра освіти й науки Lubomyra Mandziy розповідає про закінчення навчального року, цьогорічне ЗНО, вступну кампанію й роботу шкіл у період карантину.

Gepostet von Міністерство освіти й науки України am Donnerstag, 26. März 2020

 

Навчальний рік в Україні закінчиться так, як передбачено законодавством, а саме 1 липня, крім випускників 11 класів. Про це повідомила в.В. О. міністра освіти науки й України Любомира Мандзій.

«Навчальний рік для випускників 11 класу закінчиться тоді, коли наші випускники отримають документ про освіту», – розповіла Мандзій.

Вона також озвучила варіанти розвитку подій для 11 класу:

  • Якщо учні повертаються за шкільні парти в травні, це означатиме, що в травні буде проходити пробне ЗНО (ЗНО). А основна сесія ЗНО (ЗНО) розпочнеться після 20 чисел червня.
  • Якщо повернуться в червні, то МОН теж зможе організувати пробне ЗНО в межах червня до старту основної сесії.

«Незважаючи на попередньо оголошені дати пробного ЗНО (ЗНО) на 4 і на 11 квітня, ми розуміємо, що це пробне ЗНО не відбудеться, й Український центр оцінювання якості освіти готує матеріали для випускників, відеоознайомлення з процесом проведення ЗНО», – додала Мандзій.

Закінчення цього навчального року залежатиме від закінчення основної сесії ЗНО. А ЗНО (ЗНО) у 2020 році буде проведено, зазначила В.В. О. міністра.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.