Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Лесбійський секс: як оберігатися

Оновлено

Багато хто розуміє і знає правила захищеного сексу в гетеросексуальних парах. Презервативи, усі справи. А які методи контрацепції існують для лесбійського сексу? Про це говорять рідко, а деякі взагалі не вважають секс між двома дівчатами «справжнім». Що, звичайно ж, не так, адже секс буває не тільки проникаючим у дівчини з хлопцем. Крім того, інфекції, що передаються статевим шляхом, ніхто не відміняв. І під час будь-якого сексуального контакту потрібно відповідально підходити до питання захисту.

Тому давай сьогодні поговоримо про те, як захистити себе і свою партнерку!

По-перше, слід звести ризики до мінімуму. Заразитися ІПСШ можна, наприклад, через кров або вагінальні виділення. Трапитися це може через ледь помітні ранки на руках або пошкодження на слизовій піхви. Наприклад, під час фінгеринга можна заразити партнерку через маленькі подряпини на пальцях.

Щоб зменшити ймовірність зараження, перед сексуальним контактом потрібно добре вимити руки, а під час завжди користуватися бар’єрними засобами захисту.

Чим користуватися, щоб убезпечити себе?

Латексні рукавички. Вони продаються в аптеках і підійдуть для вагінального, так і для анального проникнення. Також в інтернеті для різноманітності можна знайти рукавички не тільки нудних кольорів.

А якщо терміново потрібно щось купити, скористайтеся звичайним презервативом, який можна надіти як на пальці, так і на секс-іграшку. Він може замінити рукавички або напальчники.

Лубрикант. Він не тільки допоможе підвищити чутливість, а і зменшить силу тертя, захищаючи ті ж рукавички від розривів.

Латексні серветки. Це супер засіб захисту під час орального сексу. Але якщо їх знайти не вдасться, подібну «серветку» можна зробити зі звичайного презерватива, розрізавши його.

Тільки пам’ятай, що засоби – одноразові, і їх не можна використовувати повторно!

По-друге, слід бути уважними під час сексу. Наприклад, не варто передавати одну й ту ж секс-іграшку від партнерки до партнерки, не змінивши при цьому презерватив або серветку. Адже тоді весь сенс втрачається. І, звичайно, краще взагалі, щоб у кожної була своя іграшка. Також не забувайте регулярно відвідувати гінеколога і здавати аналізи.

Пам’ятай, що під час сексуального контакту між дівчатами можна заразитися майже всіма тими ж інфекціями, як і при гетеросексуальному. Дбай про себе!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.