Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як підлітку почати заробляти

Оновлено

У підлітків досить часто виникають проблеми у фінансовій сфері, бо кожен хоче мати свій бюджет для самореалізації та стати фінансово незалежним від батьків.

Школа — місце куди ходять усі підлітки, місце, де вчать формули з алгебри та фізики, вчать усьому, але не заробітку.

Є багато варіантів для підробітку на кшталт роздачі листівок, але, як ми думаємо, такі вакансії не сповна оплачувані, не цікаві і досить складні. Адже простояти весь день на ногах — завдання не з простих, а заробиш ти зовсім небагато. А ось онлайн заробіток – це краще. Особливо під час пандемії

Твоя робота в підлітковому віці має бути цікавою і оплачуваною по-чесному. Але насправді так має бути завжди, не лише у підлітковому віці.

Ти не зобов’язаний багато працювати, ти можеш робити те, що тобі подобається і те, що в твоїх зусиллях, щоб заробляти комфортну для себе суму.

Ти не повинен заробити перший мільйон в 17, ти робиш те, що в твоїх силах, інакше вигоряння забезпечене!

А ось парочку цікавих видів заробітку, які точно не постраждають від пандемії, а часу ти будеш витрачати стільки, скільки тобі буде комфортно витрачати.

Стати власником малого бізнесу! Так-так, малий бізнес – це не обов’язково відкриття кав’ярні чи ще чогось там. Якщо в тебе є хобі, де ти створюєш щось руками — можна почати продавати те, що ти робиш.

Використовуй трендові соцмережі для просування, наприклад ТікТок, та успіх тобі забезпечений!

Також можна освоїти одну затребувану в нашій сучасності навичку та продавати її: фотограф, копірайтер, таргетолог, дизайнер, контент-менеджер, сторіс-мейкер та подібні фріланс-професії.

Цей варіант підійде для тих, хто готовий вчитися чогось нового та, можливо, готовий до того, що це стане його професією у майбутньому. Найголовніше – бажання та завзятість. Але не забудь заявити про себе в соцмережах та на різних фріланс-платформах. Там твої клієнти тебе знайдуть, не хвилюйся.

Якщо ти хочеш ризикнути та спробувати в офлайн роботу – напиши до кав’ярень, де шукають баристу. Часто туди беруть підлітків на повний робочий день. І багато хто починає свій професійний шлях саме з роботи баристої. Так, тут все трохи нестабільно, бо пандемія дає свої плоди. Але чому б не спробувати, правда?

У підлітковому віці дуже важливо пробувати та відкривати для себе щось нове. Адже так ти знаходиш себе і справу, якою гориш. Експериментуй, шукай та розвивайся – це круто!

Автор: Луценко Прохор

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.