Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Розбір серіалу “ейфорія” 2 сезон

Оновлено

Сьогодні хочемо обговорити один із найгучніших серіалів для підлітків – «Ейфорія» 2 сезон із психологічного погляду. Перлина цього серіалу – персонажі і те, як вони справляються з життєвими труднощами і виявляють себе.

 Ми не так хочемо обговорити Ру і Джулс, як інших героїв у яких вдихнули життя в новому сезоні, що додає цьому серіалу більше драматичності, глибини та внутрішніх переживань.

 Почнемо з Кессі.

 Вона змінилася, тепер, як здається, показує своє справжнє «я», хоча, завжди такою й була, але дуже стримувалася.  Шукає кохання так, ніби полює за цим почуттям, намагається зробити все можливе, щоб її помітив хлопець, який явно не може бути з нею, але вірить у це і сподівається.  Кессі встає о 4 ранку щоб зробити всі можливі ритуали краси, а все заради чого?  Заради того, щоб стати помітнішою та бути прийнятою.

 Дорога Кессі, сподіваюся, ти в першу чергу, полюбиш себе, приймеш себе такою як є і твої внутрішні переживання розвіються!

 Медді.

 Багато хто був на тисячу відсотків упевнений, що вона просто токсик і зухвала.

 Насправді ми бачимо, яка Медді не в школі.  Найпопулярніша дівчина одягає на себе маску, грає роль і хоче, щоб їй всі підкорялися.  Вона явно хоче відчувати цю владу, погодьтеся!  Навіть у своїх стосунках з Нейтом, їй хочеться бути ведучою, тому що вона «цього заслуговує».  Причина такої поведінки – важка сімейна ситуація.  Вона допомагає мамі, наглядає за дитиною у дуже забезпечених людей, у яких заслужила колосальну довіру, а особливо, довіру найменшого хлопчика, яку вона доглядає.  Вона добра і чуйна, дбайлива по відношенню до дітей і дуже приємна колись не в школі.  У неї є подруги і швидше за все вони з нею не через популярність, а тому, що вони з нею наодинці, вона справжня, а її поведінка у школі просто зла маска.

 Ми б порадили Медді полюбити себе, адже маски дуже втомлюють… І звичайно, якісь медитативні практики, щоб зменшити її агресію на оточуючих(але ми ж пам’ятаємо, що це насправді – злість на себе).

 А ти вже почав дивитись 2 сезон Ейфорії?

Хто твій улюблений персонаж?

Поділись з нами у коментарях!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.