Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Про що мріють підлітки з України

Оновлено

Ми запитали підлітків, як би вони описали день своєї мрії зараз!

Ми впевнені, що те, чого ми всі так прагнемо, вже скоро здійсниться! Ми будемо гуляти Хрещатиком, Дерибасівською та Сумською. Ми будемо купатися в Чорному морі та знову підкорювати Говерлу. Ми будемо, замруживши очі від сонця, пити каву в улюбленій кав’ярні. Ми будемо поруч із нашими рідними та друзями.

З‘явилась мрія поїхати до Криму, Херсону та Одеси. Було б добре з друзями. У Криму була у віці 5 років тому нічого не пам’ятаю, але кажуть, що там гарно. Дуже сильно хочеться до моря. Хочу нарешті зустрітись з подругами та погуляти. Для однієї з них ще до війни замовила k-pop альбом, але не встигла його передати. Для іншої у місті, куди переїхала тимчасово, купила гарний скечбук, хотілося б також його віддати їй. З братом і його жінкою було б класно зіграти в монополію.

 

День, про який мрію: святкування перемоги. Одягти сукенку-вишиванку, прапор зав’язати на плечі, намалювати прапорці на щічках і купити квіти, щоб вшанувати пам’ять загиблих героїв. Зустрітися з подругою, міцно-міцно обійнятися і піти зустрічати наших захисників. Вклонитися перед кожним, поклавши руку на серце. Та звісно посміхатися всім-всім.

 

Мрію, аби вже закінчилася війна. Я б вдягнула свої найновіші речі, пішла б з друзями й хлопцем просто провести час, тому що тепер ми не знаємо, що буде завтра з нами й чого нам чекати.

Мрію повернутись у свою (не свою) квартиру в Києві. Мрію побачити свого хлопця і нашу кицьку. Міцно обіймала б і довго цілувала б своє серденько, а потім ми б пішли гуляти Хрещатиком, пити раф на кокосовому і думати про те, який же страшний сон нам наснився. Весь день гуляти разом за руки, ловити промінці сонця на його обличчі й дивитись в ці величезні й красивезні очі. Повернутись вночі додому, приготувати авокадо-тост і валятись на нашому незручному, скрипучому дивані та дивитись серіал про перемогу України.

 

Я неймовірно сильно хочу пройтися Києвом, зайти в «Ярославну» та купити булочку з корицею, і не одну, адже сплатити 25 гривень за найсмачнішу порцію щастя… Складно знайти ще десь щось подібне. Хочу нафарбувати вії, бути яскравою та йти своїм чудовим містом, робити компліменти людям, фотографувати усе, що надихає. Я просто хочу відчути запах вулиць Києва. Може, піти на пробіжку десь вранці, а потім знати, що в тебе є купа часу на роботу, смачний обід та обійми…

 

Вот про такой день я мечтаю: Киев. Суббота. 9:00. Я просыпаюсь в своей квартире, на огромной двухспальной кровати. Иду в ванную. Принимаю душ, мою голову, делаю все уходовые процедуры. Далее топаю на кухню, делаю завтрак и завариваю чай. После, переодеваюсь и делаю бодрящий комплекс йоги. Время выйти по делам. Иду на встречу с подругой. Мы гуляем по парку, смеемся, болтаем, на улице довольно солнечно и тепло. Спустя какое-то время я прощаюсь и бегу на консультацию с психологом, обедаю после её окончания. Возвращаюсь домой, наступает вечер…  Любимое время суток. И на него большие планы в день моей мечты. Я делаю макияж, красиво одеваюсь, укладываю волосы, вызываю такси и еду в театр Франка (в сердечке просто). Может, на какой-нибудь классический спектакль. В полном восторге от увиденного, иду в заранее забронированный ресторан, на ужин. И в конце концов еду домой. Набираю тёплую ванну с пеной, зажигаю свечи и ловлю дзен. А потом падаю на кровать и засыпаю. Это идеально!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.