Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Як зберегти стосунки на відстані

Оновлено

На жаль, війна змусила багатьох із нас залишити свій дім, а разом із тим розлучила нас із партнером/кою. Стосунки на відстані можуть бути не такими важкими, як здається на перший погляд. Вони просто вимагають додаткової уваги та роботи.

Ми зібрали поради, що допоможуть вам зберегти стосунки та наповнити їх радістю, навіть на великій відстані!

Проводьте час разом цікаво

Ви можете грати в ігри, дивитися одночасно відео на YouTube чи фільми на Netflix. Дзвоніть одне одному по відео, коли виходите на прогулянку. Робіть разом ті речі, які зазвичай робили, коли були поруч.

Знаходьте спільні інтереси

Рекомендуйте одне одному книги, шоу, фільми, музику, новини. Коли ви читаєте, дивитеся і слухаєте одне й те саме, у вас з’являється більше спільних тем для розмови. Якщо у вас і вашого партнера є достатньо часу, щоб спробувати нове хобі, подумайте над тим, щоб знайти щось, чим ви могли б займатися. Навіть якщо ви живете окремо, приємно мати щось спільне.

Готуйте разом

Якщо ви й ваш партнер полюбляєте готувати разом, дотримуйтесь цієї традиції, навіть коли ви не поруч. Спробуйте приготувати вашу улюблену страву під час відео чату!

Виконуйте разом домашні обов’язки

Мити посуд, прибирати в кімнаті, витирати пил… Ви не можете допомогти один одному на відстані, але розмова під час хатніх справ може зробити цю роботу менш виснажливою.

«Нудні» деталі зовсім не нудні

Не забувайте ділитися з партнером/кою маленькими деталями свого життя. З ким він/вона розмовляє в обідню годину? Який подкаст зараз слухає? Що планує готувати на вечерю? Це допоможе вам зберегти близькість!

Щодо інтимного життя

Про це може бути незручно говорити, але не уникайте цю тему. Звичайно, якщо секс мав для вас значення, коли ви були поруч. Щиро обговори свої потреби із партнером.

Але май на увазі, що не всі відчувають себе комфортно, коли мова йде про інтим на відстані. Завжди обговорюйте індивідуальні межі щодо фотографій, секстингу або використання вебкамери. Твоя безпека і комфорт — це найважливіше!

Встановіть основні правила

Вам обом потрібно чітко уявляти, чого ви очікуєте одне від одного під час стосунків на відстані. Встановіть основні правила. Наприклад, проговоріть, чи перебуваєте ви двоє в ексклюзивних стосунках? Чи нормально, коли інша людина ходить на побачення? Чи маєте ви телефонувати одне одному щодня? Найкраще, що ви можете зробити — бути щирими та відвертими.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.