Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Плюси стосунків на відстані

Спочатку пандемія, а потім уже й війна могла розлучити нас із нашими партнерами чи партнерками. Стосунки на відстані — це не завжди легко. Звісно, не кожна людина готова до них, але, як би це парадоксально не звучало, такі відносини можуть тільки зблизити вас із вашою коханою людиною та привнести позитивні зміни у ваше життя.

У вас є час зосередитися на стосунках з іншими людьми

Траплялося з вами або вашими друзями, що з новими стосунками ви чи вони не приділяли достатньо уваги своїм друзям чи рідним Перебуваючи в романтичних стосунках, можна втратити з поля зору важливих людей у вашому житті. У стосунках на відстані у вас є час, щоб розвивати й інші відносини, які інакше не були б пріоритетними. Наприклад, ви будете проводити набагато більше часу з друзями та сім’єю.

Ви стаєте більш самостійними

Дещо сумно, коли ти маєш покладатися на себе, а не розділити якісь проблеми з людиною поруч. Але це також приносить позитив, оскільки робить нас більш незалежними, і ми вчимося покладатися на себе, стаємо незалежними у своєму виборі та рішеннях.

Ви більше цінуєте моменти, які проводите одне з одним

Оскільки у вас немає можливості регулярно бачитися зі своїм партнером чи партнеркою, ви цінуєте кожну мить, яку проводите разом. Це не означає, що у звичайних стосунках ми не цінуємо спільні моменти, але трапляється, що час разом стає рутиною. У стосунках, коли ви бачитеся рідко, навіть вечір за Netflix принесе багато радості.

Ви проявляєте креативність у тому, як проводити час разом

Завдяки сучасним технологіям, зараз можна робити майже будь-які речі разом, перебуваючи навіть на великій відстані. Разом ви можете піти на шопінг, готувати вечерю та мати сексуальне життя.

Усвідомлення того, що ваші стосунки, які витримали відстані, зможуть пережити й інші серйозні випробування

Стосунки на відстані — це емоційно важко. Однак відстань може зміцнити ваші стосунки.

Ви маєте більшу свободу для здійснення особистих мрій чи бажань

Звісно, не обов’язково бути у стосунках на відстані, щоб здійснювати мрії, але вільного часу ми маємо більше. Використовуйте частину свого додаткового часу, щоб робити те, що приносить задоволення — читати книги, тренуватися, займатися творчістю, проводити час із друзями. Стосунки на відстані дають вам більше свободи для реалізації власних амбіцій.

Ви вчитеся вирішувати конфлікти

Попри те, що у вас можуть бути ідеальні стосунки, все ж майже неможливо уникнути непорозумінь чи конфліктів. Коли ви знаходитеся далеко одне від одного, вам потрібно ще більше довіри та вміння долати виклики. Пари, які навчилися розв’язувати проблеми та конфлікти на відстані, добре підготовані до того, щоб справлятися з майбутніми проблемами.

Ви стаєте ближчими

Як би парадоксально це не звучало, але для деяких пар відстань — це можливість стати більш близькими. Оскільки партнери у відносинах на відстані знають, що вони не можуть бути разом фізично так часто, як їм хочеться, вони підтримують тісний зв’язок за допомогою телефонних дзвінків, текстових повідомлень, чатів у соціальних мережах і відеодзвінків.

Дослідження показують, що пари, які живуть на відстані, спілкуються рідше, ніж ті, хто живе в одному місті, але їх взаємодія, як правило, глибша та змістовніша. Розмова на такому глибокому рівні допомагає вам як парі дуже добре пізнати одне одного. У процесі ви також розвиваєте навички спілкування та звички, які допоможуть вашим стосункам у довгостроковій перспективі.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.