Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

5 серіалів про підлітків

 

Джині і Джорджія / Ginny & Georgia

Серіал, який вже подожено на 2 сезон, розповідає про життя 15-річної Джині та її молодої душею матері Джорджії, яка переїхала своєю сім’єю внове місто з надією на краще життя. Коли Джині нарешті починає почуватися комфортно у своєму новому місті, таємниці Джорджії починають розкриватися.

Коли завмирає серце / Heartstopper

Заснований на однойменних графічних романах творця серіалу Еліс Осеман, Heartstopper розповідає історію про Чарлі, відкритого гея, який багато думає про все, що відбувається навколо, і Ніка, гравця в регбі. Два хлопці зустрічаються в гімназії для хлопчиків і швидко стають друзями, незважаючи на їх численні розбіжності. Коли Чарлі починає закохуватися в Ніка, він не думає, що у нього є шанс. Але Нік починає трохи більше цікавиться Чарлі, ніж думає сам Чарлі.

Політик / The Politician

Американський комедійно-драматичний телевізійний серіал, створений Райаном Мерфі.

Багатий хлопець Пейтон завжди знав, що стане президентом. Але спершу він повинен зорієнтуватися в найпідступнішому політичному ландшафті з усіх: середній школі. Кожен сезон обертається навколо політичної гонки, в якій бере участь його головний персонаж.

Замок і ключ / Locke & Key

Серіал розповідає історію про трьох братів і сестер Лок, які разом зі своєю матір’ю повертаються у сімейний будинок  після того, як їхній батько загинув там за загадкових обставин. Незабаром діти виявляють, що в будинку багато потаємних дверей. Коли підлітки досліджують різні ключі та їхні унікальні сили, прокидається таємнича сила…

З любов’ю, Віктор / Love, Victor

Серіал розповідає про нового учня Кріквудської середньої школи Віктора та його шлях до самопізнання: він стикається з труднощами вдома та пізнає свою сексуальність. Коли все стає складно, він звертається до Саймона, щоб той допоміг йому пережити злети та падіння середньої школи.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.